Luchthavenvervoer in Cannes

Uw eigen luchthavenvervoer in Cannes

Of u nu naar het prachtige Cannes reist voor zaken of voor uw plezier, met luchthavenvervoer van Sixt mydriver reist u altijd in maximaal comfort en in stijl. Niet alleen wordt u vervoerd in premium auto's van topmerken , maar u geniet van de maximale service . Bij de aankomst van uw vlucht op Nice Airport staat een van onze chauffeurs u op te wachten met een naambordje met uw naam erop. De chauffeur helpt u met uw bagage naar de auto en begint uw comfortabele rit naar uw hotel, zakelijke bijeenkomst. het stadshart of waar u ook moet wezen. Onze diensten in Cannes zijn in te zetten voor beide van de nabijgelegen luchthavens, dus vliegt u nu via Nice Côte d'Azur International Airport of Cannes-Mandelieu Airport, zal er altijd een van onze chauffeurs voor u klaarstaan. Wij bieden een reeks van premium auto's in ons wagenpark van topmerken, zoals Audi, BMW, Mercedes-Benz en Jaguar. Voor wie in grotere getalen wenst te reizen, hebben we ook een luxe minibus tot uw beschikking. Reis comfortabel en luxe met luchthavenvervoer van Sixt mydriver in Cannes tegen scherpe tarieven.


De voordelen van ons luchthavenvervoer in Cannes

U geniet gegarandeerd van onze hoogwaardige service als u ervoor kiest gebruik te maken van ons luchthavenvervoer . Onze chauffeurs zijn hoogopgeleid en spreken minimaal de Engelse en lokale taal en weten alle ins en outs omtrent Cannes en de omliggende regio in Frankrijk. Zo heeft u een directe bron van waardevolle plaatselijke informatie. Onze vervoersdienst biedt een unieke combinatie van topklasse auto's tegen scherpe tarieven. Wij werken met vaste tarieven. Dit betekent dat u enkel het bedrag betaalt dat tijdens het boeken is vastgesteld; geen gedoe met cash of het geven van een fooi dus!

Onvoorziene omstandigheden als een vertraagde vlucht of wegen die slecht berijdbaar zijn als gevolg van slecht weer of file, hebben geen invloed op het tarief van uw vervoer. Bij Sixt mydriver garanderen we dat er geen verborgen kosten, toeslagen of andere onaangename verrassingen verschijnen als het gaat om betalen. Een tweede reden om gebruik te maken van onze diensten is ons premium wagenpark. Het vliegtuig verlaten en in een BMW stappen na aankomst is een geweldige manier om aan te komen in het al jetset gebied Cannes. Als u hier voor zaken bent, zult u zeker een indruk achterlaten op uw zakenpartners door aan te komen voor een vergadering in een door een chauffeur gedreven Jaguar. Voor probleemloos luchthavenvervoer in Cannes kiest u Sixt mydriver.


Veelzijdig en gemakkelijk

Sixt mydriver biedt een grote selectie van vervoersopties in Cannes voor 1 tot maximaal 5 personen . Met ons wagenpark kunt op allerlei manieren van en naar Nice Airport vervoerd worden. Wij zijn inzetbaar in alle gebieden van Cannes en omliggende steden in de buurt van Nice, Antibes, Saint Tropez, Monaco etc. Sixt mydriver biedt ook luchthaventaxi's, chauffeursdiensten, limousineservices en city tours . Wat voor type rit u ook zoekt, u kunt er zeker van zijn dat u een transportpartner heeft die voldoet aan al uw behoeften. We kijken ernaar uit u te begroeten op een van de luchthavens in de omgeving van Cannes. Bon voyage!

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren