Luchthavenvervoer Cagliari (CAG)

Luchthavenvervoer van/naar Cagliari Elmas Airport

✓ Boek uw luchthavenvervoer van luchthaven Cagliari Elmas via ons. Uw chauffeur zal u opwachten in de aankomsthal en u naar de auto begeleiden.

✓ Kies uit een ruim aanbod aan auto's van ons wagenpark; van taxi-vergelijkbare tarieven tot eersteklas vervoer en minibusjes met ruimte tot wel 5 passagiers.

✓ Vaste tarieven zonder onverwachtse extra kosten. Betaal vooraf al tijdens het boeken.

✓ Gratis wachttijd tot wel 60 minuten bij pickups vanaf de luchthaven. Gratis vluchttracking bij ontvangen van uw vluchtnummer.

Betrouwbaar luchthavenvervoer in Cagliari

Ons luchthavenvervoer in Cagliari biedt zoveel meer dan een standaard shuttlebus of taxi. Wij bieden gepersonaliseerde en optimale service die alleen een chauffeur met eigen auto kan bieden. Door gebruik te maken van onze app of onze website kunt u exclusief luchthavenvervoer naar uw hotel in Cagliari boeken. Onze vaste prijs garantie zorgt ervoor dat er geen verrassingskosten in rekening worden gebracht en u kunt zelfs annuleren zonder kosten tot elk uur voor uw boeking.* U kunt frequent flyer miles sparen omdat we samenwerkingsverbanden hebben met verschillende frequent-flyer programma's. Wij streven ernaar uw aankomst in de hoofdstad van Sardinië aangenaam en gemakkelijk te maken.

Persoonlijke pickup op de luchthaven

Ons wagenpark is verdeeld over verschillende autoklasse's, waar onze goedkoopste klasse te vergelijken is met tarieven van reguliere taxi's en onze meest premium klasse bestaat uit eersteklas luxevoertuigen. Een van de vele voordelen van onze diensten is dat uw chauffeur u bij aankomst op de luchthaven zal opwachten in de aankomsthal. Zelfs in geval van vertragingen op uw vlucht heeft u nog recht op 60 minuten kosteloze wachttijd. We gebruiken flight tracking technologie om ervoor te zorgen dat we de laatste ontwikkelingen omtrent uw vliegtuig in de gaten kunnen houden en dus op het juiste moment aankomen op de luchthaven. Het zoeken naar een taxi of shuttlebus nadat u geland bent is dus iets van het verleden. Laat u lekker in de watten leggen terwijl uw chauffeur uw bagage draagt naar de auto en geniet van stressvrij verblijf in Cagliari.

Pendelen tussen luchthaven Cagliari en de stad

Ons luchthavenvervoer is 24/7 beschikbaar, wat wil zeggen dat een hele vroege of hele late vlucht voor ons geen enkel probleem is. Kies gerust uw vertrekpunt in Cagliari en omstreken en wij zorgen ervoor dat we daar op tijd zijn om u op te pikken. Ook hier zal uw chauffeur u helpen met uw bagage en begint het ontspannen al direct voor u. Boek vandaag nog luchthavenvervoer van Sixt mydriver en geniet van alles wat onze service u te bieden heeft!

*Voor alle geldende annuleringsvoorwaarden, bekijk de annuleringsvoorwaarden op onze Boekingsvoorwaarden pagina.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren