Luchthavenvervoer in Brisbane

Luchthavenvervoer in Brisbane

Sixt mydriver biedt vol trots op stijlvol luchthavenvervoer aan van en naar de luchthaven van Brisbane in Australië. Onze luchtvervoer verlicht de stress tijdens uw reis omdat onze professionele chauffeurs u op elk moment van de dag (of zelfs nacht) probleemloos naar uw Brisbane hotel kan vervoeren.


Brisbane Airport gegeven

Luchthavencode BNE
Adres 11 The Circuit, Brisbane Airport QLD 4008
Telefoonnummer +61 7 3406 3000
Aant. terminals 2
Website https://www.bne.com.au/

Afstand tot stadshart

17km

Luxe luchthavenvervoer van Sixt mydriver

Kom comfortabel en stijlvol aan op uw bestemming in een van premium auto's van benijdenswaardige merken. Boek uw luchthavenvervoer van en naar de luchthaven van Brisbane vooraf en geniet van onze vaste tarieven. Een van onze chauffeurs haalt u op en rijdt u naar waar u ook moet zijn in Brisbane. U hoeft zich daarnaast ook geen zorgen te maken over onvoorziene omstandigheden die kunnen leiden tot vertraging van uw vlucht; geef bij de boeking uw vluchtnummer door en wij houden de actuele wijzigingen in aankomsttijd bij, zodat de chauffeurs daar probleemloos op kunnen anticiperen en er voor u zijn als u landt.

Comfortabel vervoerd met een premium auto

Onze chauffeur brengt u probleemloos van en naar de luchthaven terwijl u lekker tot rust komt in het comfort van een premium auto aan het einde van uw verblijf. Van het dragen van uw bagage tot het verschaffen van allerlei lokale kennis van de stad; het wordt allemaal voor u geregeld. Reist u in een groter gezelschap? Boek dan een van onze minibussen om uw gezelschap en bagage te vervoeren. Mocht u vragen hebben, dan staat onze 24-uurs klantendienst u van pas.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren