Luchthavenvervoer Bremen (BRE)

Luxe luchthavenvervoer in Bremen

Sixt mydriver is een dienst die luchthavenvervoer biedt overal in Bremen, Duitsland. U kunt uw luchthavenvervoer van tevoren online boeken tegen een vast tarief, zonder verborgen extra kosten. Onze diensten zijn 24/7 beschikbaar en u kunt worden opgehaald in een eersteklas voertuig naar keuze. Ons wagenpark bestaat uit auto's van BMW's tot een Mercedes-Benz minibus en dergelijke. Ons vriendelijk en deskundig klantenserviceteam is eveneens 24/7 bereikbaar, zodat u altijd contact met ons kunt opnemen. Bij Sixt mydriver is ons kwaliteitsvervoer concurrerend geprijsd, ondanks het bieden van het hoogste niveau van comfort en service.


Luchthaven Bremen gegevens

Luchthavencode BRE
Adres Flughafenallee 20, 28199 Bremen
Telefoonnummer +49 421 55950
Aant. terminals 1
Website http://www.airport-bremen.de/
Afstand tot stadshart 5km

Premium kwaliteit onderweg

Wij bieden luchthavenvervoer van hoge kwaliteit voor degenen die vertrekken of aankomen met een vlucht van Bremen in Noord-Duitsland. Of u nu bij een hotel of adres thuis opgehaald wenst te worden, onze professionele chauffeurs halen u op tijd op en helpen u uw bagage in te laden in de auto. Al onze chauffeurs hebben een uitstekende kennis van de omgeving van Bremen waardoor zij u via de handigste route naar de luchthaven kunnen vervoeren. Eenmaal op de luchthaven rijden ze u naar de juiste terminal en helpen zelfs met bagage tot aan de vertrekgate. Wanneer u luchthavenvervoer naar luchthaven Bremen bij ons boekt, is ontspannen het enige wat u hoeft te doen. Laat ons het harde werk voor u doen.

Overal in Bremen inzetbaar

Een transfer van de luchthaven naar overal in Bremen is de ideale manier om uw eindbestemming te bereiken met ons luchthavenvervoer. Of u nu in Bremen aankomt voor een zakenreis of vakantie, of misschien juist terugkeert van vakantie, is er geen comfortabelere of betrouwbaardere manier om te reizen vanaf de luchthaven. Uw chauffeur zal wachten bij de gate van de aankomstterminal met een gepersonaliseerde naamkaart. Vervolgens zal deze u helpen bij het dragen van uw bagage terwijl u onderweg bent naar uw premium auto. Als uw vlucht is vertraagd, hoeft u zich geen zorgen te maken; uw chauffeur zal op het nieuwe tijdstip op u wachten omdat wij op de hoogte blijven van alle wijzigingen en vertragingen. En maakt u zich geen zorgen: u zutlt nooit meer betalen dan het vaste, vooropgestelde tarief, ongeacht het tijdstip van het landen van het vliegtuig. Bij aankomst op uw bestemming Bremen neemt uw vriendelijke chauffeur uw bagage mee tot aan de deur.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren