Luchthavenvervoer Bratislava (BTS)

Topkwaliteit luchthavenvervoer in Bratislava

Als Bratislava uw volgende bestemming is, zij het voor zaken of plezier, kunt u optimaal genieten van het comfort en de luxe van een chauffeurgedreven vervoersdienst van Sixt mydriver. Met de luchthavenvervoersdienst die wij bieden, zal uw chauffeur u opwachten in de aankomsthal bij de gaten van de luchthaven van Bratislava. Van daaruit kunt u overal naar wens in Bratislava terecht. Alle chauffeurs voor ons luchthavenvervoer zijn ervaren, professionele chauffeurs die altijd minimaal Engels kunnen spreken en daarnaast ook nog de stad erg goed kennen. Niet alleen biedt dit u een comfortabele, hoge standaard van luchthavenvervoer, maar ook een bron van lokale kennis. Als u vragen heeft over Bratislava of Slowakije in het algemeen, hoeft u deze alleen maar te stellen. Ons wagenpark bestaat uit een reeks premiummerken van topklasse, zoals Audi, Jaguar, BMW en Mercedes-Benz. Wij kunnen u in Bratislava luchthavenvervoer van topkwaliteit bieden tegen scherpe, concurrerende tarieven.


Luchthaven Bratislava details

Luchthavencode BTS
Adres Ivanská cesta, 820 01 Bratislava
Telefoonnummer +421 2/330 333 53
Aant. terminals 1
Website https://www.bts.aero/en/l
Distance to city centre 13km

Voordelen van luchthavenvervoer in Bratislava

Ongeacht hoelaat uw vlucht vanaf de luchthaven vertrekt, u kunt altijd erop vertrouwen dat onze chauffeurs u er probleemloos heen brengen. We pikken u op recht voor de deur van uw huis, hotel of ander vertrekpunt want u heeft aangegeven. Uw chauffeur helpt u met uw bagage en voor u het weet bent u onderweg. Als op zoek bent naar luchthavenvervoer voor een groter gezelschao, hebben we ook minibussen tot uw beschikking staan. Bij aankomst neemt onze chauffeur graag uw bagage uit handen en begeleidt deze u verder tot de vertrekhal.

Luchthavenvervoer naar het centrum van Bratislava

Boek luchthavenvervoer van Sixt mydriver 24 uur per dag en 7 dagen per week via onze website of onze handige app, te downloaden voor Android en iOS. Bij aankomst op de luchthaven raden we u aan in het opmerkingenvak tijdens de boeking de vluchtgegevens in te vullen. Mede hierdoor kunnen we uw vlucht live tracken en anticiperen op eventuele wijzigingen in de aankomsttijd van uw vliegtuig. Zodoende staat uw chauffeur u altijd netjes op te wachten met naambordje in de aankomsthal van luchthaven Bratislava. Daarnaast werkt Sixt mydriver altijd op basis van vaste tarieven die u van tevoren betaalt. In geval van vertragingen van vluchten of door file op de weg komen er dus geen extra kosten bij! De chauffeur neemt de rit voor zijn/haar rekening zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw rit.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren