Luchthavenvervoer Boston (BOS)

Hoogwaardig luchthavenvervoer in Boston

Reis in luxe en gemak met luchthavenvervoer van Sixt mydriver in Boston. Ons wagenpark bestaat uit topklasse voertuigen van een aantal van de meest vertrouwde fabrikanten, waaronder Audi, BMW en Mercedes. Wij combineren uw gekozen voertuig met een van onze professionele chauffeurs die over de kennis en vaardigheden beschikt om u op tijd en comfortabel op uw bestemming te brengen. Onze concurrerende prijzen en vaste tarieven onderscheiden ons van de traditionele taxidiensten en luchthavenvervoer, zodat u altijd voor ons kiest. Bovendien staan onze professionele chauffeurs 24/7 voor u klaar om u van en naar het centrum van Boston te brengen. We kunnen u ophalen vanaf het Logan International Airport, of ook vanaf Manchester Airport en T.F. Green om u meer flexibiliteit te geven bij het kiezen van een luchthaven in de New England regio. U heeft ook de mogelijkheid om een busje te boeken om beter te voldoen aan de behoeften van het reizen met een groot gezelschap (tot wel 5 personen) of opslagcapaciteit. Met Sixt mydriver is het nog nooit zo eenvoudig en stressvrij geweest om luchthavenvervoer van kwaliteit te boeken in Boston.

Moeiteloos vervoer naar Logan International Airport

Waarom het risico nemen van het missen van uw vlucht met de reguliere transportmiddelen? Vertrouw erop dat Sixt mydriver u overal op tijd brengt met onze professionele chauffeurs die de beste routes kennen om u naar Logan International Airport te brengen. Onze chauffeurs halen u 24 uur per dag en 7 dagen per week op waar in Boston of omgeving u dat wenst. Onze chauffeurs helpen u met het dragen en inladen van uw bagage in ons luchthavenvervoer om te zorgen voor een snelle en efficiënte rit. Na aankomst in Logan International helpen onze chauffeurs u weer met uw bagage en begeleiden u naar de vertrekterminal waar u kunt inchecken.

Ervaar meer onderweg

Of u nu in Boston aankomt voor persoonlijke of zakelijke redenen, acclimatiseer in ons luchthavenvervoer aan de hectische hogesnelheidslifestyle van Boston. Wanneer u aankomt, zal uw professionele chauffeur voor u klaarstaan in de aankomstterminal met een gepersonaliseerd naambord. Nadat uw bagage in de auto is ingeladen, kunt u eenvoudig achterover leunen en genieten van de bezienswaardigheden, terwijl uw chauffeur u rechtstreeks naar uw bestemming in Boston kan brengen! Ook kunnen we vertragingen in uw vluchtstatus beter volgen als u uw vluchtgegevens bij het boeken met ons deelt.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren