Luchthavenvervoer Bordeaux (BOD)

Luxe luchthavenvervoer in Bordeaux

Bent u in Bordeaux voor zaken, maakt u een stedentrip of bent u van plan een wijnproeverij tour te maken? Ons Sixt mydriver premium luchthavenvervoer wenst u een warm welkom en een ontspannen rit naar uw verblijfplaats. Wij bieden scherpe, vaste tarieven die altijd vooraf naar u worden gecommuniceerd, zodat u geen ervan verzekerd bent dat er geen extra kosten bijkomen; zelfs als uw vlucht vertraging oploopt! Het enige wat we van u nodig hebben, zijn uw vluchtgegevens, zodat we deze live kunnen tracken op ontwikkelen.

Ons wagenpark bestaat uit auto's van topklasse zoals Mercedes-Benz, Jaguar, BMW en Audi, allemaal ten behoeve van een comfortabele rit naar uw bestemming. Wanneer u op de luchthaven van Bordeaux-Merignac (BOD) zal uw persoonlijke chauffeur u opwachten met uw naam op een naambordje en begeleidt deze u naar uw auto of minibus terwijl uw bagage wordt gedragen. 


Luchthaven Bordeaux-Mérignac details

Luchthavencode BOD
Adres 33700 Mérignac, France
Telefoonnummer +48 22 650 42 20
Aant. terminals 2
Website http://www.bordeaux.aeroport.fr/en
Afstand tot stadshart 10km

De voordelen van ons luchthavenvervoer in Bordeaux

Bij Sixt mydriver staat u als klant voorop en willen we u een speciale ervaring bieden door u van de best mogelijke service te voorzien tegen scherpe tarieven van en naar luchthaven Bordeaux. Ons premium luchthavenvervoer is 24 uur per dag beschikbaar, dus ongeacht het tijdstip waarop uw vlucht landt of u simpelweg vervoer nodig heeft, garanderen we dat we altijd vervoer voor u beschikbaar hebben. Fileverkeer of slechte weersomstandigheden zullen niet van invloed zijn op de vaste tarieven die naar u gecommuniceerd zijn. Daarnaast hebben al onze chauffeurs ook lokale kennis, dus weten zij altijd de snelste route naar uw bestemming te vinden. Profiteer optimaal van uw verblijf in de prachtige stad Bordeaux in de Aquitaine regio van Frankrijk door te profiteren van deze lokale kennis en boek uw auto voor een sightseeing tour of een rit naar het platteland om een aantal wijngaarden te bezoeken. Geniet van een wijnproeverij en de Franse sfeer in de wetenschap dat iemand anders het stuur in handen heeft. Van luchthavenvervoer tot historische stadstours en wijnproeverijen: uw chauffeur van Sixt mydriver vervoert u in stijl op uw bestemming.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren