Luchthavenvervoer Bologne (BLQ)

Luchthavenvervoer van/naar luchthaven Bologne Guglielmo Marconi

✓ Laat u ontspannen vervoeren in Bologne. Uw chauffeur wacht al op u in de aankomsthal en brengt u regelrecht naar de auto.

✓ Kies uit een range verschillende autoklasse's luchthavenvervoer. Prijzen variëren van vergelijkbaar met reguliere taxi's tot de meer premium klasse.

✓ Betaal een vast tarief zodra uw rit geboekt is. Extra toeslagen zitten al in het bedrag berekend.

✓ Ook geen extra kosten in geval van vertragingen met het vliegtuig. We bieden tot wel 60 minuten kosteloze wachttijd bij pickups vanaf de luchthaven in Bologne.

Betrouwbaar luchthavenvervoer in Bologne

Om uw bezoek aan Bologne goed in te luiden, kunt u haast niet anders dan te profiteren van ons luchthavenvervoer.

Of u nu in Bologne bent voor een conferentie, een bezoek brengt aan de bekende universiteit of cultuur gaat snuiven in de geschiedenisrijke stad, Sixt mydriver brengt u naar uw bestemming zonder problemen.

Wanneer u bij ons boekt, kunt u frequent flyer miles verdienen met verschillende spaarprogramma's. U zult ook profiteren van ervaren chauffeurs, gratis annulering en een keuze aan auto's van de comfortabele klasse tot de meer luxueuze; allemaal voor ongeveer hetzelfde tarief als een reguliere taxi.

Vlot vervoer naar het centrum

Luchthaven Bologne Guglielmo Marconi een van de drukste in Italië, dus u zult blij zijn de drukte te omzeilen met flexibel luchthavenvervoer van Sixt mydriver.

Bij aankomst staat een van onze chauffeurs u op te wachten in de aankomsthal van de luchthaven, klaar om u mee te nemen naar het prachtige stadshart van Bologne in een van elegante auto's. Daarnaast helpen onze chauffeurs u ook met uw baggage naar het hotel. Geef ons uw vluchtnummer tijdens het boeken door en we houden eventuele vertragingen bij, zodat de transfer probleemloos verloopt. Bent u evengoed vertraagd, u heeft tot 60 minuten kosteloze wachttijd bij ons!

24/7 vervoer van en naar luchthaven Bologne

Met ons veelzijdig luchthavenvervoer in Bologne komt u overal in de stad terecht waar u dat wenst; of het nu gaat om een hotel in het historische centrum, een beurs of een vergadering in de zakenwijk Fiera. Bij Sixt mydriver is het allemaal mogelijk!

Kom tot rust in onze premium auto's terwijl onze ervaren chauffeur u naar de vertrekhal brengt of ophaalt vanaf de aankomsthal. Een veel betere oplossing dan het moeten nemen van een trolleybus of onderhandelen met een taxichauffeur temidden van het centraal station.

Met onze vaste tarieven komt u niet voor verrassingen te staan met extra kosten. Ook is de service 24/7 beschikbaar waardoor er simpelweg geen beter alternatief bestaat!

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren