Luchthavenvervoer Boekarest (OTP)

Professioneel luchthavenvervoer in Boekarest

Als u op weg bent naar Boekarest, waarom reist u daar dan niet in stijl en luxe met een chauffeur en de vervoersdienst van Sixt mydriver? Ons luchthavenvervoer brengt u overal naar toe waar u maar wilt. Uw professionele, Engelssprekende chauffeur haalt u op op een van de luchthavens van de stad, Boekarest Henri Coandǎ International Airport of Boekarest Aurel Vlaicu Airport en brengt u in alle luxe en comfort naar uw hotel, het stadscentrum of waar dan ook in Boekarest u moet wezen. Naast een ervaren chauffeur kan uw chauffeur ook u voorzien van een heleboel lokale kennis over Boekarest en Roemenië in het algemeen, en zal graag al uw vragen beantwoorden. Ons premium wagenpark bestaat uit topmodellen van Audi, BMW, Jaguar en Mercedes-Benz. Laat ons uw transportbehoeften in Boekarest afhandelen, zodat u lekker achterover kunt leunen in een van onze auto's en optimaal genieten.

Boekarest Henri Coandă International Airport gegevens

Luchthavencode OTP
Adres Calea Bucureştilor 224E, Otopeni 075150
Telefoonnummer +40 21 204 1000
Aant. terminals 1
Website http://www.bucharestairports.ro/en
Afstand tot stadshart 12km

Waarom kiezen voor luchthavenvervoer in Boekarest?

Onze luchthavenvervoersdienst is 24/7 beschikbaar, dus hoe laat uw vlucht ook vertrekt, een van onze professionele chauffeurs brengt u daar op tijd. U wordt opgehaald in uw hotel of appartement in Boekarest, waar uw chauffeur u zal helpen met uw bagage en u lekker aan uw ontspannen rit kunt beginnen. Als u op zoek bent naar een groepstransfer, dan kunnen wij u en uw gezelschap ook in een minibus ophalen. Bij aankomst op de luchthaven staan onze chauffeurs opnieuw voor u klaar u met uw koffers te helpen en u te begeleiden naar de vertrekgate.

Neem onze luchthavenvervoersdienst mee naar Boekarest

Of u nu in Roemenië bent voor een zakenreis of een vakantie, in beide gevallen bent u met ons luchthavenvervoer aan het juiste adres. U zult merken dat uw chauffeur bij de aankomstgate staat te wachten met een bordje met uw naam erop, zodat u deze gemakkelijk kunt vinden. Ook hier wordt u met uw bagage geholpen in de auto die u hebt gekozen. Het is een goed idee om uw vluchtnummer met ons te delen voordat u vliegt. Zo kunnen wij eventuele wijzigingen of vertragingen van uw vlucht bijhouden. Als dit gebeurt, of als uw reis wordt vertraagd door file's of slecht weer, komen er geen extra onverwachte kosten bovenop de initieel genoemde kosten. Sixt mydriver hanteert een vast tarief voor de gemoedsrust van onze klanten.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren