Luchthavenvervoer Bodrum (BJV)

REIS GEMAKKELIJK MET LUCHTHAVENVERVOER IN BODRUM

Neem de stress weg van het reizen door vooraf een auto bij Sixt mydriver te boeken als comfortabel luchthavenvervoer van en naar luchthaven Bodrum. We bieden talrijke vervoersopties in onze verschillende autoklasse's. U kunt kiezen uit minibusjes voor grotere groepen reisgezelschap of luxe Mercedes- en BMW-auto's om in stijl te reizen. Onze chauffeurs kunnen op ieder moment van de dag naar elk hotel in Bodrum rijden. Al onze chauffeurs zijn vriendelijke lokale bewoners met een uitgebreide kennis van de wegen van Bodrum. Heeft u verdere vragen, dan staat onze klantenservice ook nog eens 24 uur per dag voor u klaar. Alles is zodanig ingesteld om de transfer zo probleemloos en plezierig mogelijk te maken. Daarnaast zijn onze vaste tarieven vergelijkbaar met die van de reguliere taxi's.

De meest eenvoudige vervoersoptie voor transfers naar luchthaven Bodrum

Waar u ook verblijft in Bodrum; het team van Sixt mydriver stuurt u een bekwame chauffeur toe om u op te pikken. Van het uiterste puntje van het schiereiland van Bodrum tot het drukke stadscentrum; er is geen enkele locatie die buiten het bereik ligt van onze chauffeurs. De luchthaven zelf ligt ongeveer 40 kilometer naar het noorden, dus het is van cruciaal belang dat u uw reis goed timet. Onze chauffeurs kennen alle routes in dat deel van Turkije en ze zullen daarom altijd ruim voldoende op tijd zijn voor uw vluchten. In plaats van uw reis af te sluiten met files en stress, kiest u beter voor ruimte en comfort met een van onze minibussen of premium voertuigen. Het is de ideale manier om de luchthaven te bereiken.

Reis comfortabel naar uw hotel met ons luchthavenvervoer

Begin uw reis naar Bodrum op de best mogelijke manier door te kiezen voor premium luchthavenvervoer naar uw accommodatie. Wanneer u vooraf luchthavenvervoer bij ons boekt, zorgen wij ervoor dat er bij de aankomsthal een vriendelijk gezicht wacht met een gemakkelijk te lezen naambordje met uw naam erop. Door uw vluchtgegevens in te voeren, kunnen we zelfs uw reis volgen en eventuele vertragingen inplannen, zodat u geen extra kosten hoeft te betalen. Als u aankomt, helpen onze chauffeurs u met uw bagage. We doen er alles aan om uw rit van Milas-Bodrum Airport zo soepel en probleemloos mogelijk te laten verlopen. Het enige wat u hoeft te doen is ontspannen en uw chauffeur vragen om hun deskundige aanbevelingen voor restaurants en stranden. Zij zullen u graag helpen.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren