Luchthavenvervoer Bochum

Luchthavenvervoer in Bochum

✓ Boek uw luchthavenvervoer van Dortmund, Düsseldorf of ieder ander nabijgelegen luchthaven via ons. Uw chauffeur zal u opwachten in de aankomsthal en u naar de auto begeleiden.

✓ Kies uit een ruim aanbod aan auto's van ons wagenpark; van taxi-vergelijkbare tarieven tot eersteklas vervoer en minibusjes met ruimte tot wel 5 passagiers.

✓ Vaste tarieven zonder onverwachtse extra kosten. Betaal vooraf al tijdens het boeken.

✓ Gratis wachttijd tot wel 60 minuten bij pickups vanaf de luchthaven. Gratis vluchttracking bij ontvangen van uw vluchtnummer.

Betrouwbaar luchthavenvervoer in Bochum

Voor zakenreizigers, toeristen of zelfs bewoners van Bochum biedt Sixt mydriver luchthavenvervoer van hoge kwaliteit. Als u op de luchthaven van Düsseldorf of Dortmund aankomt, kunnen wij u veilig naar uw eindbestemming in Bochum vervoeren, waar dat ook is. Door eenvoudig online te boeken of onze app te gebruiken, is uw rit tegen een vaste prijs gegarandeerd en snel te regelen. U kunt zelfs frequent flyer miles sparen voor een aantal spaarprogramma's van 's werelds grootste luchtvaartmaatschappijen. Onze tarieven zijn vergelijkbaar met die van reguliere taxi's, maar we bieden zoveel meer voordelen dat er echt geen betere optie is voor luchthavenvervoer.

Vervoer vanaf een luchthaven in de buurt

Onze complete range van luchthavenvervoer biedt optionele vluchttracking en garandeert een chauffeur die u zal opwachten in de aankomsthal van de luchthaven. U heeft ook altijd 60 minuten gratis wachttijd na het afgesproken tijdstip, voor het geval u later bent dan de afgesproken ophaaltijd. We hebben een breed scala aan auto's beschikbaar in georganiseerde klassen. Met optionele extra's zoals een kinderzitje o.i.d. kunt u uw boeking aanpassen aan uw individuele behoeften. Onze professionele chauffeurs hebben uitgebreide lokale kennis van de stad, dus als uw vlucht landt op Düsseldorf of Dortmund airport wordt u zonder problemen naar uw bestemming in Bochum gereden. Eenmaal bij u thuis, op kantoor of in uw hotel zal uw vriendelijke chauffeur u indien nodig weer helpen met uw bagage. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en uitstekende auto's en service aan te bieden.

Onderweg naar iedere luchthaven

Of u nu vanaf of naar Düsseldorf of Dortmund airport vliegt, voer eenvoudig uw route in op de app of onze website en wij zullen er zijn om u te vervoeren. Ons 24-uurs luchthavenvervoer brengt u op ieder tijdstip overal naartoe, ongeacht de duur van uw reis of het tijdstip van uw vlucht. Boek uw luchthavenvervoer vanaf Bochum en beleef zelf onze voordelige, comfortabele auto's.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren

Onze diensten in Bochum

Andere steden in Duitsland