Luchthavenvervoer in Birmingham

PREMIUM LUCHTHAVENVERVOER IN BIRMINGHAM

Sixt mydriver biedt hoogwaardig luchthavenvervoer van en naar de luchthaven van Birmingham (BHX) of andere luchthavens in de regio. Wanneer u bij ons boekt, wordt u door een van onze professionele chauffeurs opgehaald in een premium voertuig van fabrikanten zoals BMW, Mercedes en Audi. Vanaf dat moment kunt u achterover leunen en ontspannen en genieten van het comfort van uw luxe luchthavenvervoer. Terwijl u een eersteklasservice ervaart met Sixt mydriver, zijn onze prijzen uiterst concurrerend in vergelijking met die van reguliere taxidiensten, en het gaat om vaste prijzen, wat ons onderscheidt op het gebied van luchthaventransfers. U kunt onze service 24-7 boeken, dus het maakt niet uit hoe laat uw vlucht moet aankomen of vertrekken; we kunnen altijd aan uw transportbehoeften voldoen. We hebben bovendien een toegewijd klantenserviceteam dat 24 uur per dag klaar staat om vragen over onze service in Birmingham te beantwoorden.


Informatie over de luchthaven van Birmingham

Luchthavencode BHX
Adres Birmingham Airport, B26 3QJ
Telefoonnummer +44 871 222 0072
Aantal terminals 2
Website https://www.birminghamairport.co.uk/
Afstand tot stadscentrum 14 km

Laat ons uw zorgen wegnemen naar de luchthaven van Birmingham

Op welk moment uw vlucht ook vertrekt, een van onze professionele chauffeurs brengt u tijdig naar de luchthaven. We halen u op aan uw huis of hotel in Birmingham of ergens anders in de Midlands. Uw chauffeur helpt u uw bagage in de auto te laden en uw transfer snel te laten beginnen. Als u reist met veel bagage of in een groep, hebben we ook ruime, premium minibussen beschikbaar. Zodra u aankomt op de luchthaven, wordt u opnieuw geholpen met uw bagage en afgezet in de vertrekzone, klaar om in te checken voor uw vlucht.

Neem onze luxe luchthavenshuttle naar het centrum van Birmingham

Als u naar Birmingham reist voor een zakenreis of terugkomt van uw vakantie, kunt u gebruikmaken van onze ophaaldienst op de luchthaven. Uw chauffeur wacht op u in de aankomsthal van de luchthaven met een persoonlijk naambordje om deze gemakkelijk herkenbaar te maken. Ze zullen u dan helpen met uw bagage op weg naar het voertuig van uw keuze. Als u uw vluchtgegevens met ons deelt wanneer u boekt, kunnen we uw vluchtstatus volgen en ons aan eventuele vertragingen aanpassen. U hoeft dus niets extra's te betalen als uw vlucht naar Birmingham later aankomt dan verwacht.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren