Luchthavenvervoer in Berlijn

UW EIGEN LUCHTHAVENVERVOER IN BERLIJN

Uw aankomst in en vertrek vanuit Berlijn zullen een stuk vlotter verlopen met het gebruik van Sixt mydriver luchthavenvervoer in Berlijn . Boek uw chauffeur eenvoudig via onze website of onze app begin aan uw reis. Uw chauffeur staat bij aankomst te wachten met een naambordje met uw naam erop, zodra u door de douane en bagageclaim bent op Berlijn Tegel Airport (TXL) of Berlijn Schönefeld Airport (SXF). Daarna helpt uw vriendelijke chauffeur u graag met uw bagage en begeleidt u naar de auto. Onze chauffeurs zijn ervaren in het rijden op de drukke straten van Berlijn en u wordt in alle comfort vervoerd naar uw bestemming in het centrum van uw Berlijn en omstreken. Zodra u in ons luxe luchthavenvervoer in Berlijn stapt, is het een en al genieten van het comfort en de luxe. Vraag uw chauffeur naar alle lokale bezienswaardigheden en de Duitse cultuur, en krijg eerstehands inside informatie over alles wat Berlijn te bieden heeft. Ons luchthavenvervoer in Berlijn brengt u van en naar beide grote luchthavens. Bekijk meer van ons vervoer in Berlijn .


Waarom Sixt mydriver luchthavenvervoer in Berlijn boeken?

  • Een breed scala aan luxevervoer
  • Prijzen zijn vergelijkbaar met lokale taxi’s
  • 24-uursservice met mobiele app en online boeken
  • Pick-up service in de aankomsthal van het vliegveld

Luchthavenvervoer op Berlijn luchthavens

Sixt mydriver verzorgt luchthavenvervoer vanaf Berlijn Schönefeld en Tegel en omliggende regio. Uw luchthavenvervoer is altijd verzekerd met Sixt mydriver, waar u zich ook maar bevindt in de stad. U heeft de keuze uit verschillende autoklasse’s, variërend van premium sedans tot minibusjes. Waar uw keuze ook op valt, u zult altijd vervoerd worden door onze professionele en hoogopgeleide chauffeurs die u helemaal op de stoep van uw bestemming afzetten.


Informatie over de luchthavens van Berlijn

De twee belangrijkste luchthavens van Berlijn zijn Tegel (TXL) en Schönefeld (SXF). Vind meer informatie over deze beide luchthavens hieronder.

Berlijn Tegel

Luchthavencode TXL
Adres 13405 Berlin
Telefoonnummer +49 30 60911150
Aant. terminals 4
Website http://www.berlin-airport.de/en/travellers-txl/
Afstand tot stadshart 12km
Meer informatie op: Luchthavenvervoer Berlijn Tegel Airport (TXL)

 

Berlijn Schönefeld

Luchthavencode SXF
Adres Flughafen Schönefeld, 12521 Berlin
Telefoonnummer +49 30 60911150
Aant. terminals 4
Website http://www.berlin-airport.de/en/travellers-sxf/
Afstand tot stadshart 23km
Meer informatie op: Luchthavenvervor Berlijn Schönefeld Airport (SXF)

In stijl richting Berlijn centrum

Met het boeken van uw premium luchthavenvervoer in Berlijn profiteert u van vaste tarieven op uw vervoer en een bekwame service die 24 uur per dag, 7 dagen per week gedurende het hele jaar voor u klaarstaat. Uw chauffeurs zijn allemaal lokaal bekend en kennen allerlei inside informatie met betrekking tot de Berlijnse levensstijl, cultuur en de meest populaire lokale en toeristische attracties, restaurants of bars. Na het boeken ontvangt u per email een bevestiging met alle gegevens omtrent uw boeking en kunt u binnen de kortste keren genieten van uw luchthavenvervoer in auto's van topmerken als BMW, Mercedes-Benz en Audi. Sixt mydriver voorziet u graag van topservice!

Download de Sixt mydriver app nu voor Android en iOS.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren