Luchthavenvervoer Abu Dhabi (AUH)

PERSOONLIJK LUCHTHAVENVERVOER IN ABU DHABI

Geniet van comfortabel luchthavenvervoer vanaf Abu Dhabi International Airport met Sixt mydriver. U kunt lekker ontspannen in de premium voertuigen uit ons wagenpark, onder het genot van een van onze professionele chauffeurs achter het stuur. Voor het reizen in grotere gezelschappen in Abu Dhabi kunnen we u een minibus aanbieden om uw gezelschap en bijbehorende bagage probleemloos te vervoeren. We bieden ook alternatief vervoer in Abu Dhabi .


Waarom Sixt mydriver luchthavenvervoer in Abu Dhabi boeken?

  • Een groot en gevarieerd wagenpark
  • Chauffeurs 24/7 tot uw beschikking
  • Boek eenvoudig via de app of website
  • Pick-up service in de aankomsthal van het vliegveld

Luchthavenvervoer vanaf Abu Dhabi International Airport

Abu Dhabi International Airport is de tweede grootste luchthaven van de Verenigde Emiraten. De luchthaven heeft drie terminals met dagelijks meer dan 20 miljoen bezoekende passagiers. Navigeren door de terminals en het regelen van luchthavenvervoer in Abu Dhabi bij aankomst kan vermoeiend zijn. Verzorg uw luchthavenvervoer vanaf Abu Dhabi Airport daarom van tevoren via onze website of smartphone app. Uw chauffeur staat dan ook op u te wachten in de aankomsthal met een naambordje. Geef uw vluchtnummer op tijdens het boeken zodat u zelfs in het geval van een vervroegde of vertraagde aankomst zonder extra kosten opgehaald kunt worden. Wij bieden een vriendelijke en professionele klantenservice die voor u beschikbaar is in verschillende talen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook werken we met vaste tarieven die u vooraf betaalt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over mogelijke extra kosten wegens file of andere omstandigheden binnen Abu Dhabi.


Abu Dhabi Airport gegevens

Luchthavencode AUH
Adres Abu Dhabi - United Arab Emirates
Telefoonnummer +971 2 505 5555
Aant. terminals 3
Website http://www.abudhabiairport.ae/english/ 
Afstand tot stadshart 49 km

Reis in stijl met ons luchthavenvervoer in Abu Dhabi!

Sixt mydriver luchthavenvervoer in Abu Dhabi is overal in de stad in te zetten. Uw chauffeur kan u ophalen bij uw hotel, helpt u met uw bagage de auto in en rijdt u naar de luchthaven. Heeft u speciale voorkeuren omtrent het laten ophalen van uw bagage, laat het ons weten tijdens het boeken. U kunt vele extra's aanvragen zoals bijvoorbeeld kinderstoeltjes als u met de hele familie reist. Download de app voor uw smartphone, boek uw luchthavenvervoer in Abu Dhabi in 4 simpele stappen  en u bent al gauw onderweg met onze gerenommeerde service!

 

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren