Luchthavenvervoer Bodensee Friedrichshafen (FDH)

Luchthavenvervoer van/naar Bodensee Friedrichshafen

✓ Laat u oppikken op luchthaven Bodensee en vervoeren naar overal in de stad.

✓ Kies uit verschillende autoklasse's, variërend van taxi-vergelijkbare prijzen tot aan first class vervoersdiensten en minibusjes voor tot wel 5 passagiers.

✓ U betaalt een vast tarief vooraf het boeken. Extra kosten zitten al in de prijs inbegrepen.

✓ Geniet van 60 minuten wachttijd voor het geval de paspoortcontrole op luchthaven Bodensee langer duurt dan gepland.

Meer over luchthavenvervoer in Friedrichshafen

Ons luchthavenvervoer in Friedrichshafen is te boeken vanaf de luchthaven en vervoert u naar overal waar u wenst in de stad. Friedrichshafen heeft veel te bieden als stad. Het is een industriële stad met een rijke geschiedenis en genoeg bezienswaardigheden als luchtvaartmusea en geavanceerde lucht-en ruimtevaartbedrijven. We hebben verschillende soorten auto's van topmerken beschikbaar, ook als u extra ruimte nodig heeft voor extra bagage of simpelweg een goede indruk wilt maken bij belangrijke klanten. Reserveer online of via onze handige smartphone-app. U kunt zelfs frequent flyer miles verdienen, waardoor dit nog meer van onschatbare waarde is voor regelmatige reizigers.

Uw vervoer naar de stad

Luchthavenvervoer van Sixt mydriver boeken is een aangenaam alternatief op het reizen met het lokale openbaar vervoer of in de rij staan voor een taxi buiten de passagiersterminal. We sturen u de gegevens van uw chauffeur per e-mail toe. De chauffeur zal op zijn/haar beurt het verloop van uw vlucht volgen, zodat deze op tijd aanwezig zullen zijn om u op te halen. Als er om wat voor reden dan ook een onvoorziene vertraging is, heeft u tot 60 minuten kosteloze wachttijd. Onze voertuigen zijn allemaal comfortabele, premium modellen die een soepele rit naar uw hotel moeten garanderen. Onze chauffeurs zullen u altijd helpen met uw bagage - vooral handig als u grotere materialen dient te vervoeren voor een beurs of conferentie in een van de vele tentoonstellingszalen langs de Bodensee.

Terug naar luchthaven Bodensee

Sluit uw bezoek aan Friedrichshafen onstpannen af met luchthavenvervoer van Sixt mydriver van uw hotel naar de luchthaven. Tegen een verrassend scherp tarief  kunt u uzelf de moeite van het nemen van de bus of trein naar het station besparen. Onze dienst is ook in te zetten in de vroege uurtjes van de ochtend omdat wij 24/7 beschikbaar zijn. Onze ervaren chauffeurs zullen met hun lokale kennis de reis naar de luchthaven van Friedrichshafen zo snel en gemakkelijk mogelijk afleggen. Onze chauffeur luchthaven shuttle neemt de stress uit drukke reistijden en maakt het gemakkelijk om budget voor uw reis.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren