Chauffeursdiensten in Haarlem

Premium chauffeursdiensten in Haarlem

Sixt mydriver is een premium chauffeursdienst beschikbaar in Haarlem. Onze chauffeursdiensten bieden u op te pikken op elke gewenste locatie in Haarlem. Enkele van de meest populaire plekken waar we u oppikken in Haarlem, zijn o.a. de luchthaven Schiphol, Centraal Station en alle hotels. Met onze chauffeursdiensten in Haarlem dient het gemak de mens. Indien u wilt worden opgepikt en naar een andere stad in de buurt van Haarlem gebracht wilt worden, is dit ook bij ons mogelijk.

Voordelen van Sixt mydriver chauffeursdiensten in Haarlem

Met onze chauffeursdiensten bieden wij een premium service met professionele chauffeurs en luxevervoer. U zult gereden worden in maximaal comfort. Onze vleet bestaat uit topmerken als BMW, Mercedes, Audi en nog veel meer merken. Onze chauffeurs zijn meertalig zodat u op een eenvoudige manier kunt communiceren met uw chauffeur, mocht u een babbeltje willen maken. Dit alles tegen een scherp en vast tarief! File op de weg of andere omstandigheden die de reistijd vertragen? U betaalt helemaal niks extra! U betaalt bij Sixt mydriver tevens vooraf bij het boeken, dus geen gedoe met contant geld. Laat Sixt mydrivers chauffeursdiensten u vandaag nog verrassen in Haarlem!

 

Start uw rit gunstig; neem eens een kijkje op onze Sixt mydriver chauffeurdiensten-app. Nu beschikbaar voor Android en iOS.

Zo werkt het

Vul uw ritgegevens in

Selecteer uw vertrekpunt en bestemming, of boek een rit per uur.

Selecteer uw dienst

Selecteer de gewenste service en autoklasse

Boek en betaal

Betaal direct online of via onze app

Download de app en volg uw bestuurder

Check uw ritten via de app, volg de bestuurder voor aankomst en ontvang zijn gegevens van tevoren