Sixt reviews en feedback

Bij Sixt autoverhuur zijn reviews en feedback altijd welkom. Met behulp van deze reviews en feedback kunnen wij onszelf als autoverhuur bedrijf verbeteren. Op deze manier wordt het u zo aangenaam mogelijk gemaakt.

 

Wat klanten van Sixt waarderen:

  • Een hoge focus op klantenservice
  • Lage prijzen voor goede auto's
  • Goed onderhouden, nieuwe en gevarieerde vloot

Om online een beoordeling achter te laten, volg de onderstaande instructies.

  • Kies de locatie waar u een auto heeft gehuurd en een beoordeling achter wilt laten. Klik eerst op de letter van de stad waarin de locatie zich bevindt. Daarna klikt u op het menu van de stad en dan ziet u de verschillende locaties in de desbtreffende stad. Nu kunt u uw locatie kiezen. Als u vergeten bent op welke locatie u uw auto heeft gehuurd, download dan uw factuurkopie. 
  • U wordt nu doorverwezen naar de website van onze partner. Hier kunt u een beoordeling geven door middel van sterren van 1 tot 5. U kunt ook nog een review schrijven. 
  • En onthoud ★ is zeer slecht en ★★★★★ is geweldig!

We streven naar een 5 sterren klantenservice en we hopen dat u heeft genoten van onze huurauto. We hopen u snel snel weer te zien!


Klik op onderstaande foto "write a review" of schrijf een review voor een specifieke locatie, of vind uit wat andere denken over ons! 

Sixt Autoverhuur op Google Maps

Review Sixt op Google!

Review Sixt op Google

Beoordeel per locatie.

Extra Opties

Bij Sixt bieden wij verschillende extra opties aan. Zo kunt u bijvoorbeeld een verzekering tegen schade en diefstal afsluiten maar, kunt u ook een kinderzitje huren. Klik hier onder voor meer info.