Prijs weergeven

Home >>  >>  

Opel Zafira huren

De Opel Zafira is de ideale huurauto voor ritten met meer dan 4 passagiers of met ongebruikelijk veel bagage. Wil je beschikken over een ruime minivan op iedere wereldwijde locatie? Dan ben je op de juiste plek op één van de Sixt autoverhuur-locaties op alle grootste luchthavens en in de meeste stadscentra om voordelig een auto te huren. Bij ons kunt je voor een aantrekkelijke prijs een Opel Zafira huren voor vakanties of zakelijke doeleinden.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
Opel Zafira huurauto

Opel Zafira huren

De Opel Zafira is een ongelooflijk praktische auto door de Flex7-technologie. Dit betekent dat je er voor kunt kiezen om twee extra stoelen te installeren zodat je met 7 personen op pad kunt gaan. Bij het weglaten van de extra stoelen, ontstaat er in totaal 1860 liter bagageruimte wat bijvoorbeeld ideaal is voor het meenemen van uw skimateriaal tijdens een wintersportvakantie. De Opel Zafira maakt het je gemakkelijk tijdens het uitvoeren van manoeuvres en tijdens het parkeren. Met Hill Start Assist rol je nooit meer onbedoeld naar achteren op een heuvel. De Opel Zafira houdt de rem namelijk automatisch vast totdat je voldoende gas geeft om op een heuvel vooruit te komen. Tenslotte geeft de auto je aanwijzingen tijdens het fileparkeren, zodat je, ondanks de lengte van het voertuig, zonder problemen inparkeert!

Een Opel Zafira model huren bij Sixt

Bij Sixt kun je altijd je favoriete model auto huren dankzij ons grote aanbod aan huurauto's op onze autoverhuur-locaties. Als je veel ruimte nodig heeft voor bagage of extra passagiers dan kun je een Opel Zafira huren of een vergelijkbaar model. Met de Opel Zafira heb je een praktische en comfortabele auto in Nederland of op reis in het buitenland. De Opel Zafira reserveer je met het grootste gemak via onze website, onze mobiele app of door telefonisch contact op te nemen met ons callcenter.

Andere Opel modellen van Sixt

Mochten wij deze auto niet voor u beschikbaar hebben op uw station, dan hebben wij uiteraard een voertuig uit dezelfde klasse beschikbaar voor u.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren