Prijs weergeven

Opel Insignia huren

Je kunt bij Sixt nu ook een Opel Insignia huren! Het reserveren van een huurauto is gemakkelijk en je kunt er van op aan dat uw auto klaarstaat bij de vestiging van uw keuze. Zoek je een huurauto van Duitste kwaliteit, die indruk maakt en een luxueuze uitstraling heeft? Dan is de Opel Insignia iets voor jou. De Opel Insignia is ruim en comfortabel, zeer luxe en representatief. De Opel Insignia is er voor u in de sedan en station versie.

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Airconditioning
  • Bijrijder mogelijk
Opel Insignia huurauto

Je kunt de Opel Insignia huren bij Sixt autoverhuur. Je vindt ons overal ter wereld, bijvoorbeeld op luchthavens en je kunt bij aankomst dus eenvoudig de door jou gereserveerde Opel Insignia ophalen. Belangrijke voordelen van het huren van deze auto is dat je zeker weet dat je een mooie én goede auto heeft en dat je in een auto rijdt die bijzonder prettig 'zit'.

Opel Insignia model huren

Sixt autoverhuur heeft diverse merken auto's die voor een zeer redelijke prijs te huur zijn. Ga je een auto huren voor zaken? De Opel Insignia is echt een zakenwagen. De Opel Insignia ziet er niet alleen indrukwekkend uit, hij heeft ook uitstekende rijeigenschappen. Bovendien is de Insignia voorzien van top apparatuur op het gebied van infotainment en navigatie. De Opel Insignia is dus ideaal voor een zakenreis.

Opel Insignia huren: Hoe en waar?

Wil je een Opel Insignia huren? Dat is mogelijk bij al onze vestigingen. Ophalen doe je op een locatie naar keuze in binnen- of buitenland. Het huren van een Opel Insignia is eenvoudig en safe dankzij het feit dat je vooraf betaalt en na afloop de auto alleen nog maar hoeft in te leveren. Zo hebben wij een auto huren eenvoudige en betrouwbaar gemaakt.

 

NB: Wij kunnen niet garanderen dat er een Opel Insignia model beschikbaar is. In het geval dat dit model niet leverbaar is krijgt u een vervangende auto van minimaal dezelfde klasse.

360° uitzicht: de Opel Insignia van binnen

Andere Opel modellen van Sixt

Mocht het voorkomen dat wij uw gewenste model niet beschikbaar hebben, dan krijgt u uiteraard een vergelijkbare auto.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren