Prijs weergeven

Levering en ophalen Inloggen Sixt klanten

Een motor huren in Nederland

Met behulp van Sixt kunt u zorgeloos een BMW motor huren. Bij onze vestigingen in Amsterdam en Den Haag hebben we een ruime keuze aan motoren voor u klaarstaan. Reserveren gaat snel en eenvoudig via onze website. Wilt u een motor huren op vakantie in het buitenland? Ook dan kunnen we u van dienst zijn!


BMW C Evolution huren

Meer informatie

BMW F 800 GT huren

Meer informatie

BMW F 700 GS huren

Meer informatie

BMW R 1200 GS huren

Meer informatie

Uitgelichte BMW Motorrad modellen

Bmw motor huren
BMW F800 huren

Urban Mobility

De C evolution is het intelligente antwoord van BMW Motorrad op de toenemende verkeersdrukte, de stijgende energiekosten en een positief milieubewustzijn. Met deze elektrische maxi-scooter kunt u zonder problemen door elke grote stad navigeren.

 

Deze maxi-scooter heeft een gegarandeerde topsnelheid van 120 km/u en beschikt over vier rijmodi om u een echt BMW Motorrad rijgevoel te geven.

 

 

 

Adventure


De BMW R 1200 GS is de ideale motor voor echte avonturiers. De GS is al 32 jaar een begrip en een trouwe reisgenoot voor mensen die hun eigen weg willen gaan.

 

Deze uitvoering beschikt niet alleen over een tweecilinder boxermotor van 125 pk (92 kW) maar ook over een nieuwe meervoudige natte plaatkoppeling met anti hop functie om u een nog betere rijervaring te bezorgen.

 

 

Tour

De BMW F 800 GT is de ideale motor om een lange rit mee te maken. Door het windscherm en het aangepaste ontwerp ondervind u weinig hinder van de wind. Ook op hogere snelheden.

Met een vermogen van 90 pk en een watergekoelde tweecilinder lijnmotor van 798 cc kunt u er van uit gaan dat u zonder problemen uw bestemming bereikt.

Touren met Sixt

U kent Sixt wellicht al van de autoverhuur, maar u kunt nu dankzij een samenwerking tussen Sixt en BMW Motorrad ook motoren huren op 14 verhuurlocaties in Europa!

 

Op onze website kunt u zonder problemen een BMW motor naar keuze reserveren. Kunt u onverhoopt toch niet op de datum die u geboekt heeft? Dan kunt u kosteloos omboeken! Daarnaast bent u standaard WA verzekerd bij elke boeking.

 

Indien u de behoefte heeft om uw bagage veilig op te bergen tijdens uw motortour, kunt u een bijpassende motorkoffer huren. Deze optie is ook bij te boeken in landen als België, Duitsland en Spanje.
 

Gaat u op vakantie en wilt u buiten Nederland een motor huren? Dan kunt u onder andere een motor huren in Palma de Mallorca. Andere locaties zijn: Berlijn, Bonn, Brussel, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Frankfurt am Main, Hamburg, München en Stuttgart.

Auto huren Nederland

Autoverhuur bij Sixt

Personenbus huren

Personenbus huren bij Sixt

Studenten auto huren

Studenten auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Cabrio huren

Cabrio huren bij Sixt

Sportauto huren

Sportauto huren