Home >>  >>  

Een Kia Rio huren bij Sixt

Wilt u binnenkort een Kia Rio huren bij Sixt? Deze populaire en compacte hatchback bieden wij graag aan, net als andere modellen in zijn klasse. Het is een representatieve wagen en omdat hij met zijn lengte van vier meter niet erg groot is, kunt u hem overal parkeren, ook als u een trip naar kleine pittoreske dorpjes maakt. U kunt hem ter plekke op onze vestigingen boeken, maar ook voordat u afreist gewoon thuis via onze website of met onze handige app. 

  • Navigatiesysteem mogelijk
  • Kinderzitje mogelijk
  • Bijrijder mogelijk
Kia Rio huren

Eigenschappen en voordelen van de Kia Rio

De Kia Rio is een populaire auto binnen de branche van autoverhuur. De Kia Rio is een zuinige auto die met zijn 1,5-liter 4-cilinder dieselmotor of zijn 4-cilinder benzinemotor met een inhoud van 1,4 of 1,6 liter meer dan genoeg vermogen en snelheid levert om ook op een pittige manier mee te kunnen rijden. In een 5-deurs hatchback versie krijgt u de standaardversie, maar wilt u een sportiever uiterlijk, dan is de 3-deurs hatchback versie wellicht een betere optie. Welke versie u ook wilt, uw auto zal niet ouder zijn dan zes maanden. 

Een Kia Rio als huurauto bij Sixt

U wilt graag deze Kia Rio huren, maar wij kunnen u niet garanderen dat we u exact dit model leveren. U mag er altijd op rekenen dat wij u een auto presenteren van vergelijkbaar comfortniveau uit dezelfde categorie als deze Kia Rio. Als u bij uw reservering gekozen heeft voor extra opties als een babyzitje of winterbanden, dan krijgt u die uiteraard ook bij het model dat op u staat te wachten. Deze auto huren betekent voor u veel persoonlijke vrijheid, een snelle en efficiënte manier van transport en voldoende tijd om echt van uw verblijf te genieten.

Andere Kia modellen van Sixt

Houdt u er rekening mee dat wij u niet een bepaald model auto kunnen garanderen, maar dat wij u een specifieke voertuigcategorie garanderen.

Autoverhuur bij Sixt

Auto huren

Personenbus huren bij Sixt

Personenbus huren

Studenten auto huren bij Sixt

Studenten auto huren

Luxe auto huren bij Sixt

Luxe auto huren

Cabrio huren bij Sixt

Cabrio huren

Sportauto huren

Sportauto huren