Jaguar XE huren
Nu bij SIXT
Jaguar XE huren

Jaguar XE huren

Bij SIXT heb je nu de mogelijkheid om de nieuwe Jaguar XE te huren. De nieuwe sportauto is de krachtigste en meest efficiënte model dat Jaguar ooit geproduceerd heeft. Vooral de hoge kwaliteit aluminium constructie van de XE zal je weten te overtuigen. Door deze constructie kun je uitzonderlijke bochten maken en ben je verzekerd van een comfortabele rit door bergachtige gebieden.

Jaguar XE huren
of vergelijkbaar (LCAR)
jaguar xe 4d rot 2015
5 Stoelen 4 Deurs Automatisch Benzine Airconditioning 2 Tassen

De voordelen van de Jaguar XE

De Jaguar XE is een vierdeurs model, relatief klein in vergelijking met eerdere modellen uit de X-serie en beschikt over een 2,0-liter viercilindermotor. Wij bieden zowel een benzine- als dieselversie aan. Een voordeel van deze nieuwe Jaguar is het zuinige brandstofverbruik van 4 liter per 100 km en de lage CO2-uitstoot, wat uitstekend is voor het milieu. De versnellingsbak kent zes versnellingen en in de versie als automaat heeft het een achttraps-transmissie. Met zijn vermogen tussen 160 en 183 pk kan het een topsnelheid van 228 km per uur bereiken. Wat je van Jaguar ook altijd mag verwachten is een smaakvol en comfortabel interieur. Deze auto huren is beslist geen slecht idee!

Een Jaguar XE als huurauto bij SIXT

Wil je echt specifiek een Jaguar XE huren, dan is dit helaas niet altijd mogelijk. Wat wij je zonder meer garanderen is een auto uit dezelfde categorie van de meer luxueuze modellen. Een moderne en goed onderhouden huurauto met een aantal handige opties zoals navigatie of een babyzitje die je eenvoudig bij uw reservering kunt selecteren. Deze Jaguar en vergelijkbare auto's bieden we aan in alle vestigingen waar reizigers te verwachten zijn die behoefte hebben aan een representatieve auto. Je zult het zien, een auto huren bij ons is slim, voordelig en comfortabel.

Technische Details

Motor

Cylinder 6
Capacity 2.995 ccm
Max speed 260 Km/h
Acceleration: 0 - 100 Km/h 5.3 s
Max. power 301 hp
Max. power at speed 6500 1/min
Max. torque 450 Nm
At speed 3500/5000 1/min

Technical Details

Length 4.470 mm
Height 1.311 mm
Wheelbase 2.622 mm
Luggage capacity 408 l
Fuel capacity 70 l
Tare 1.577 kg