lugano city content
airport generic 5
Autoverhuur

Lugano Luchthaven

Lugano Luchthaven

Lugano Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Citta di Lugano, 6982 Agno/Lugano


Telefoon: +41-848-884444

GDS-Code: LUG

Openingstijden

MA - VR:

08:00 - 22:00

ZA:

08:00 - 20:30

ZO:

09:00 - 12:00

15:00 - 19:00

Vakanties:

09:00 - 12:00

15:00 - 19:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Een auto huren op Luchthaven Lugano

Er valt genoeg te ontdekken in de grootste stad van Ticino, het Italiaanssprekende deel van Zwitserland. De taal, de parken, bloemen en sacrale bouwwerken zorgen voor een Mediterraanse sfeer. Er is geen betere manier dan op uw gemak met de auto deze leuke, dynamische stad te verkennen. Via de website van Sixt boekt u snel en goedkoop uw eigen huurauto die u direct na aankomst tijdens onze ruime openingstijden op kunt halen. Aan het einde van uw bezoek levert u de huurauto gewoon weer in bij ons autoverhuur op Luchthaven Luganpo op een moment dat het u uitkomt. U vindt ons op Citta di Lugano 6982 in Agno/Lugano.

lugano city content
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Autoverhuur op Luchthaven Lugano, optimaal genot!

Geniet van architectuur, musea, gezellige restaurants of van prachtige natuur. Gelegen aan een groot meer en omgeven door bergen, heeft de stad iets magisch en u vindt er dan ook indrukwekkende uitzichten. Of u nu een stationwagen kiest voor het hele gezin of een sportieve cabrio, met de auto verplaatst u zich snel en comfortabel naar diverse plekken zoals naar het nabijgelegen vissersdorp Gandria. Zo kunt u veel zien en doen in korte tijd, zonder dat u zich hoeft te haasten.

service city country

Een auto huren op Lugano Luchthaven

Een auto huren op Lugano Luchthaven is voor iedereen! Dankzij de nieuwste automodellen, uitstekende huurvoorwaarden en voordelige tarieven vindt u bij Sixt de beste deals. Voor zowel zakelijk als privé boekt u bij onze goedkope autoverhuur een auto naar wens. Samen halen we het beste uit uw reis.

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 2.3 / 6   Beoordelingen

Michael Todd S.

Great experience through the entire process. We arrived late into Lugano but the attendant was there to greet us and the process was seamless all the way through drop off. Highly recommended.

Shameer S.

They provided us with a really nice 2015 Fiat 500x car. Overall the experience was really good and would highly recommend.