airport generic 20
Örnsköldsvik Luchthaven

Örnsköldsvik Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Örnsköldsvik Flygplats, 896 91 Husum

GDS-Code: OER

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:00 - 20:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Örnsköldsvik Luchthaven

Goedkoop een auto huren op Örnsköldsvik Luchthaven

Wanneer u van plan bent om een auto te huren op Örnsköldsvik Luchthaven, dan kunt u daarvoor uitstekend terecht bij Sixt autoverhuur. Dagelijks verhuren wij bij honderden verhuurlocaties over de hele wereld voertuigen tegen scherpe tarieven. U kunt bij ons lokale kantoor goedkoop een auto huren op Örnsköldsvik Luchthaven, en daarbij kiezen voor bijvoorbeeld een handgeschakelde sportauto of een luxe auto met automaat. Maar u kunt er ook terecht om een busje te huren. Voor zover dit niet al standaard bij de huur van uw auto of bus inbegrepen is, bieden we ook opties als navigatie en winterbanden aan op uw gehuurde voertuig.

airport generic 20
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Eenvoudig auto huren op Örnsköldsvik Luchthaven

U kunt bij ons lokale Sixt autoverhuur op Örnsköldsvik Luchthaven (OER) voordelig een auto huren en 24 uur per dag weer inleveren. Dit vliegveld ligt op ongeveer 25 kilometer afstand van het stadscentrum van de kustplaats Örnsköldsvik. Voorkom dat u onnodig op het vliegveld moet wachten om een auto te huren, en reserveer uw huurauto al voor vertrek uit Nederland. Dat kunt u doen via onze app, onze website en onze hotline.

couple driving road

Natuurlijk en sportief Örnsköldsvik

Örnsköldsvik ligt in het centrale deel van Zweden aan een baai in de Botnische golf. De stad heeft ongeveer 30.000 inwoners en is vooral bekend door zijn professionele ijshockeyteam (MODO) en de lokale ijshockeyers die hun weg naar de Noord-Amerikaanse professionele ijshockeyliga NHL hebben gevonden. Sport speelt een belangrijke rol in de stad: u vindt hier veel wandelpaden, speelparken, kunstschaatsbanen, zwembaden en verlichte hardlooppaden. In de omgeving van de stad zijn er ook diverse skipistes te vinden. Langs de kust vindt u naast idyllische eilandjes, mooie zandstranden en authentieke vissersdorpjes, nog veel ongerepte natuur en grote bosgebieden. Een huurauto is een ideale manier om de prachtige natuur in de omgeving van Örnsköldsvik te verkennen.

Robin Lindholm
( Station Manager )