airport generic 19
Borlänge Luchthaven

Borlänge Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Dala Airport, 784 37 Borlänge

GDS-Code: BLE

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - DO:

10:00 - 20:30

VR:

16:00 - 19:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Borlänge Luchthaven

Voordelige en hoogstaande autoverhuur bij Borlaenge Luchthaven

Een auto huren bij Borlaenge Luchthaven (BLE) is betaalbaar en eenvoudig als u kiest voor Sixt. Wij hebben een groot aantal nieuwe huurauto's in de aanbieding, waarmee u veilig en comfortabel onderweg kunt naar de stad en gemeente Borlaenge in het landschap Dalarna. U heeft de keuze uit compacte en luxe auto's, stationwagens, SUV's, cabrio's, sportauto's en busjes. U krijgt een auto van hoge kwaliteit. Topmerken als Mercedes, BMW, Audi en Mini Cooper staan daarvoor garant. Sixt autoverhuur garandeert u de gereserveerde voertuigcategorie en niet een bepaald type auto.

airport generic 19
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Autoverhuur met allerlei extra' voor ontspannen en veilig rijden

Borlaenge Luchthaven, dat ook wel bekendstaat als Dala Airport, ligt direct ten zuidoosten van de gelijknamige stad. Het is een relatief kleine luchthaven, waar zich het kantoor van Sixt autoverhuur bevindt. U kunt hier ter plaatse een auto huren of snel uw autosleutels ophalen als u voor vertrek naar Borlaenge al online of telefonisch gereserveerd heeft voor goedkoop een auto huren bij Borlaenge Luchthaven. Ons verhuurstation is doordeweeks alle dagen open. U bent niet afhankelijk van de openingstijden als u uw huurauto wilt ophalen of terugbrengen. Dit kan 24 uur per dag. U bent veilig en ontspannen onderweg met opties als een baby- of kinderstoeltje, navigatie, extra bestuurder en bescherming tegen diefstal en schade.

woman driving trip

Een huurwagen van Sixt is de sleutel tot een geslaagd verblijf in Zweden

Een auto huren bij Borlaenge Luchthaven vormt de sleutel tot een geslaagd verblijf in dit inlandse deel van Zweden. Borlaenge is een bijzondere stad met een middeleeuwse geschiedenis, waar de rivier Dalälven dwars doorheen stroomt. Het is vanaf het vliegveld slechts 10 minuten rijden naar deze populaire winkelstad. Met een huurauto bent u niet afhankelijk van het onregelmatig rijdende openbaar vervoer of dure taxi's. Borlaenge heeft diverse musea die het bezoeken waard zijn, zoals het Geologisch Museum, het Toekomstmuseum en het Jussi Björling Museum, dat het leven en werk toont van de beroemde operazangeres van de stad. Met een auto huren is ook het Romme Alpine Ski Resort dichtbij.