couple caravane desert summer
Upington

Auto huren Upington – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Upington is eenvoudig te regelen vanaf het vliegveld van Upington (UTN) of op onze autoverhuur locatie in de stad. We zijn dagelijks geopend, ook op feestdagen kunt u terecht. Het inleveren van auto's is 24 uur per dag mogelijk. Wanneer u vooraf een auto heeft gereserveerd via internet, telefoon of uw reisbureau, dan staat uw auto bij aankomst al voor u klaar. U stapt zo vanuit het vliegtuig in uw huurauto, waarmee uw reis direct kan beginnen. Ook ter plekke kunt u een auto huren in Upington door deze op onze locatie te boeken.

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur Upington

Tijdens een bezoek aan het Zuid-Afrikaanse Upington kunt u een auto huren bij autoverhuur Sixt. Upington is gelegen in de Noord-Kaap aan de oever van de Oranjerivier. De stad met ruim 100.000 inwoners wordt de warmste stad van Zuid-Afrika genoemd, met zo'n 30 graden in de winterperiode. Reden te meer om het gebied in en rondom Upington te verkennen door een comfortabele auto te huren. Een bezoek aan de Augrabieswaterval, de grootste waterval van Zuid-Afrika, mag absoluut niet ontbreken. Bekijk eveneens de wijnbouw waar het gebied bekend om staat. Een laatste aanrader is het Kalahari Oranje Museum in de stad, welke de geschiedenis van de kaapkolonie laat zien.

couple caravane desert summer
Bekijk meer Bekijk minder
service city country1

Voordelen bij Sixt autoverhuur Upington

In zee gaan met onze goedkope autoverhuur biedt u zowel financiële als andere voordelen. Allereerst komen we in een prijsvergelijking voor goedkope huurauto's als een voordelige keus uit de bus. Verder geeft een huurauto een enorme vrijheid om de trip van uw wens te beleven. Niet meer wachten op vertraagde treinen waar de airconditioning niet werkt. Nee, u neemt plaats in een auto van maximaal anderhalf jaar oud die u comfort en bewegingsvrijheid garandeert. Het bijboeken van extra's zoals een navigatiesysteem is bij Sixt eveneens mogelijk.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties