Autoverhuur
Cape Town Int. Airport
Inklappen
Zuid-Afrika // Kaapstad // Kaapstad Airport
Gegevens wijzigen

Auto huren Kaapstad Domestic Luchthaven - autoverhuur Sixt

Locatie informatie.
Adres: Cape Town Int. Airport
  7525 Cape Town ZA +27-21-9347499
 
Type station: Luchthaven
GDS-code: CPT
Sixt verhuurstation: 8640
Openingstijden
Ma. - Zo.00:00 - 24:00
Feestdag00:00 - 24:00
 
 

Nuttige informatie over het Kaapstad Domestic Luchthaven Sixtkantoor

Beste klanten, ik ben uw filiaalmanager, en samen met mijn ervaren team willen we u graag helpen bij al uw vragen omtrent de autoverhuur op Kaapstad Airport. Een auto huren kan een oplossing bieden voor veel gelegenheden. We hebben voor elke gelegnheid een passende huurauto voor u klaar staan op de luchthaven. U kunt bij ons bijvoorbeeld een luxe auto huren of een familie auto huren. Wij zorgen ervoor dat uw persoonlijke auto voor u klaar staat op de door u aangegeven datum en tijd op Kaapstad luchthaven. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op Kaapstad Airport!
( Station Manager )

Een auto huren op Kaapstad Airport(CPT): snel geregeld!

U bent onderweg naar Kaapstad in Zuid-Afrika en wilt een auto huren? Klop dan snel aan bij Sixt! Meteen op Kaapstad Airport of online kunt u al kiezen uit ons zeer uitgebreide aanbod van huurauto's. Onze balie is gevestigd in het Car Rental Building, meteen tegenover de hoofduitgang van de luchthaven. U kunt het via een korte en goed aangegeven tunnel onder de weg door bereiken. Verder zijn we 24 uur per dag geopend, wat het huren van een auto in deze stad wel erg gemakkelijk maakt.

De voordelen van autoverhuur op Kaapstad Airport

Heeft u eenmaal een huurauto van ons tot uw beschikking, dan is er in Kaapstad heel wat te zien en te verkennen. U kunt bijvoorbeeld zo naar de voet van de beroemde Tafelberg rijden en deze vervolgens beklimmen. Het net buiten de stad gelegen park Kirstenbosch is ook zeker de moeite van het bezoeken waard. Bent u in Zuid-Afrika voor zaken? Dan rijdt u vanaf Kaapstad Airport eenvoudig naar de haven of de commerciële districten in het noorden van de stad.

Een auto huren voor het beeldige Zuid-Afrika

Bij een bezoek aan Zuid-Afrika wilt u natuurlijk niet enkel in de stad blijven hangen, maar ook meer van het land zien. Autoverhuur van Sixt stelt u hiertoe in staat. Zo zijn Kaap de Goede Hoop en de kilometerslange zandstranden iets ten zuiden van de stad gemakkelijk per auto te bereiken. Ten noordoosten zijn het juist de minder bekende maar minstens zo aangrijpende natuurparken Doornkloof en Zwartbosch die niet gemist mogen worden. Een auto huren biedt dus de kans meer van het prachtige Zuid-Afrika te zien.

 

Locatie details

Openingstijden

Ma. - Zo.00:00 - 24:00
Feestdag00:00 - 24:00

Adressen & Gevonden voorwerpen

Sixt verhuurstation Kaapstad Domestic Luchthaven CPT Cape Town Int. Airport 7525 Cape Town -33.969444, 18.597222 +27-21-9347499 +27-21-9342590

Sixt verhuurstation Kaapstad Domestic Luchthaven CPT

Cape Town Int. Airport
7525 Cape Town
 
Telefoon +27-21-9347499
Fax +27-21-9342590

Huurauto's en service op deze locatie

  • Auto's & stationwagens
  • SUV's

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis storneren en omboeken
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice