airport generic 28
Minsk Nationale Luchthaven

Minsk Nationale Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

National Airport Minsk, 220054 Minsk

GDS-Code: MSQ

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

10:00 - 19:00

Vakanties:

10:00 - 19:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Minsk Nationale Luchthaven

Bij Sixt een auto huren op Minsk National Luchthaven (MSQ)

Op het vliegveld van Minsk treft u een vestiging aan van ons autoverhuur bedrijf. Hier kunt u zonder lange wachtrijen een huurauto meenemen uit de door u gewenste klasse. Reserveer bijvoorbeeld een Skoda of een Audi, dan zorgen wij dat er een auto in de gewenste klasse voor u klaarstaat op het vliegveld. Zo kunt u meteen en zonder oponthoud doorrijden naar uw hotel of appartement. Wist u dat u bij Sixt ook allerlei accessoires kunt bijbestellen? Denk hierbij aan kinderzitjes, navigatiesystemen en radio's. Zo betaalt u nooit voor iets wat u niet nodig heeft, en kunt u goedkoop een auto huren op Minsk National Luchthaven.

airport generic 28
Bekijk meer Bekijk minder
traffic city country2

Snel een auto huren op Minsk National Luchthaven

Om makkelijk en goedkoop een auto te huren op Minsk National Luchthaven, kunt u thuis al de voorbereidingen treffen. Download hiervoor de app, en selecteer het voertuig van uw keuze. Natuurlijk kunt u ook een auto huren via de website of de telefoon. Doe dit laatste wanneer u zich wilt laten adviseren door een van onze deskundige en klantvriendelijke medewerkers. Zij zijn er ook van op de hoogte wanneer u in Wit Rusland winterbanden en een dashcam nodig heeft. Houd er wel rekening mee dat wij u niet een specifieke auto kunnen garanderen uit onze omvangrijke vloot. Bij ons autoverhuur bedrijf krijgt u echter altijd een uitstekende auto uit dezelfde categorie.

service city country

Minsk en omstreken verkennen

De hoofdstad van Wit Rusland is een moderne stad met veel Sovjetgeschiedenis en uitgaansgelegenheden. Wit Rusland is een dunbevolkt natuurgebied met veel pittoreske dorpjes. Dit maakt het doorkruisen van het gebied tot een groot avontuur. Bezoek vooral het sprookjespaleis Mir en het kasteel Nyasvizh. Deze bezienswaardigheden zijn uitstekend bereikbaar met de auto.

Dziyana Pryshchapionak
( Station Manager )