Minneapolis St. Paul Luchthaven

Minneapolis St. Paul Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

4300 Glumack Dr, 55111-3002 Saint Paul

GDS-Code: MSP

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

06:00 - 22:00

Vakanties:

06:00 - 22:00

Kaart

360°

Andere SIXT Locaties in de buurt van Minneapolis St. Paul Luchthaven

Wat maakt SIXT Minneapolis St. Paul Luchthaven zo speciaal?

Handige locatie:

Je vind SIXT in Minneapolis St. Paul Int Airport (MSP).

Ruime vloot:

Topmerken huurauto’s in de nieuwste modellen voor jouw comfort.

Openingstijden:

Haal je huurauto op of lever hem in wanneer het uitkomt.

Betaalbare luxe:

Huur SIXT premium klasse auto’s voor economy prijzen.

Een auto huren op Minneapolis St. Paul Luchthaven

Een auto huren op Minneapolis St. Paul Luchthaven is zo geregeld bij SIXT. Met een goede service en de keuze uit een ruime vloot vol premium klasse huurauto’s is een reservering snel gemaakt. Kies voor een comfortabele Sedan waarmee je moeiteloos de weg vindt door de stad. Ga voor een luxe SUV wanneer je buiten de gebaande paden op avontuur wil. De extra opties die SIXT je biedt maken het je nog aangenamer. Een navigatiesysteem wijst je de weg en met een tolpas maak je automatisch gebruik van de tolwegen voor een vaste prijs. Zo heb je alle tijd om te genieten van je reis. 

Een auto huren op Minneapolis St. Paul Luchthaven

SIXT 's locatie op Minneapolis St. Paul Luchthaven

Van je vlucht zo door naar je huurauto voor een vlotte reis naar je volgende bestemming? De SIXT autoverhuur van Minneapolis St. Paul Int Airport vind je op het vliegveld. De opvallende oranje balie van SIXT is handig gelegen in Terminal 1. Volg simpelweg de borden naar Car Rentals en je hebt ons zo gevonden. De vriendelijke SIXT medewerkers helpen je hier verder met je reservering. De klantenservice is 24/7 beschikbaar en je kan je huurauto inleveren wanneer je wilt. Parkeer de auto, doe hem op slot en laat de sleutel achter in de sleutelkluis.
 

Ontdek Minneapolis en St. Paul met je huurauto

Vanaf SIXT autoverhuur Minneapolis St. Paul Luchthaven liggen en de hoofdstad en de grootste stad van Minnesota aan je voeten. St. Paul en Minneapolis hebben veel te bieden. Bezoek de parken en meren en volg de rivier de Missisippi naar de mooiste bestemmingen. Kunst vind je niet alleen in de musea, maar ook in de beeldentuin van Minneapolis. Bezoek het Valleyfair pretpark of geniet van de historische Eden Farm. Rij naar Taylors Falls langs de St. Croix rivier. Het natuurreservaat van Elm Creek Park is ook zeker de trip waard.