Redondo Beach/Deliveries

Redondo Beach/Deliveries AUTOVERHUUR

adres

Delivery/Collection Service, 90277-3615 Redondo & Manhattan Beach

GDS-Code: LAX

Openingstijden

MA - VR:

09:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt Redondo Beach Deliveries zo speciaal?

Ruime vloot:

welke auto ook het best bij je past, hier vind je een match.

Uitstekende service:

vriendelijke medewerkers en 24/7 bereikbaar.

Haal- en breng:

Je auto wordt naar jouw locatie rondom Redondo beach gebracht.

Ruime vloot:

luxe auto’s die niet ouder dan 3 maanden zijn.

Autoverhuur Redondo Beach Deliveries

Je bent eindelijk op bestemming, Redondo Beach in sunny California. Je verplaatst je het best door de stad met een passende auto. Wat dacht je van een luxe sportwagen of een handige hatchback? Ook bij SIXT autoverhuur Redondo Beach is de vloot erg ruim. En tijdens het boeken kies je gemakkelijk voor allerlei extra opties zoals een kinderzitje, extra bestuurder of navigatiesysteem. Zo ben je helemaal klaar om op ontdekking te gaan in de luxe van je eigen huurauto.

 

Autoverhuur Redondo Beach Deliveries

SIXT-vestiging op Redondo Beach Deliveries

Autoverhuur Redondo Beach Deliveries is een van de SIXT-vestigingen die uniek is qua service. Jouw huurauto wordt namelijk gebracht naar je locatie binnen een straal van 5 km. En ook bij het terugbrengen hoef je nergens naar toe te reizen. Al het papierwerk wordt ook goed in orde gemaakt. Een vriendelijke medewerker zorgt dan ook weer voor een fijne ervaring zonder moeite van jouw kant. Kies jij maar een fijne verblijfsplek op en je auto komt naar je toe gereden.

Ontdek Redondo Beach met jouw huurauto

Natuurlijk bezoek je tijdens je auto tour de pier van Redondo Beach. Hier geniet je van heerlijke gerechten in een van de restaurants en browse je door de souvenirwinkeltjes. Wil je een beetje zuid-Frankrijk ervaren? Rijd dan richting de Riviera Village voor unieke boetiekjes en eettentjes. Waar je ook heenrijdt, de vakantiesfeer komt je tegemoet. Geniet van de frisse zeegeur in Redondo Beach met de ramen omlaag en je haren in de wind.