Malibu/Deliveries

Malibu/Deliveries AUTOVERHUUR

adres

Delivery/Collection Service, 90265-4627 Malibu

GDS-Code: LAX

Openingstijden

MA - VR:

09:00 - 17:00

ZA - ZO:

09:00 - 13:00

Vakanties:

09:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt autoverhuur Malibu Deliveries zo speciaal?

Een ruim aanbod:

Je hebt de keuze uit de nieuwste auto’s tegen scherpe prijzen.

24/7 service:

Je kunt 24/7 terecht bij onze vriendelijke klantenservice.
 

Betaal later:

Kies voor deze optie en annuleer jouw huurauto kosteloos.

 

Luxe voertuigen:

Ga in stijl op weg en ontdek Californië in een luxe auto.

Malibu Deliveries auto huren

Hoe kun je nu beter de magie van Malibu ervaren dan door een auto te huren bij SIXT autoverhuur Malibu Deliveries? Bij dit verhuurstation heb jij de keuze uit verschillende sedans, SUV’s, sportwagens en cabrio’s waarmee jij comfortabel en in alle vrijheid deze prachtige omgeving ontdekt. Verspil geen tijd en mis geen enkele hotspot door het bijboeken van een navigatiesysteem of meld een extra bestuurder aan, zodat jullie om en om ongestoord jullie ogen uit kunnen kijken in dit prachtige landschap.

Malibu Deliveries auto huren

SIXT vestiging Malibu Deliveries

Onze SIXT vestiging is gelegen op een herkenbare en praktische locatie dichtbij de Malibu Pier. De plek waar je de huurauto ophaalt, is dezelfde plek als waar jij bij teruggave de auto weer inlevert. Een uur voor het ophalen of terugbrengen van jouw huurauto neemt een SIXT medewerker contact met je op om de details van het ophalen of terugbrengen te bevestigen. Bij onduidelijkheden staan onze medewerkers dag en nacht voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Ontdek Malibu met jouw huurauto

Malibu staat bekend om haar prachtige stranden. Stap dus snel jouw auto in en ontdek de ene na de andere parel in dit paradijselijke stukje Californië. De surfliefhebber stopt de auto bij Malibu Surfrider Beach om de perfecte golf te pakken. In de zomer strijkt de zonliefhebber neer op Zuma beach en in de winter rijd jij met jouw auto naar Point Dume om een glimp op te vangen van grijze walvis.