L.A. Koreatown/Deliveries

L.A. Koreatown/Deliveries AUTOVERHUUR

adres

Delivery/Collection Service, 90010-2301 Los Angeles

GDS-Code: LAX

Openingstijden

MA - VR:

09:00 - 17:00

ZA - ZO:

09:00 - 15:00

Vakanties:

09:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Wat maakt autoverhuur Koreatown Deliveries zo speciaal?

Betaal later:

En je kan de boeking dan kosteloos annuleren, je blijft flexibel.

Topmerken:

Rijd weg in topklasse met merken zoals BMW en Mercedes-Benz.

Betaalbare luxe:

SIXT biedt luxe voertuigen die in elk budget passen.

Nieuwe auto’s:

Onze huurauto’s zijn gemiddeld niet ouder dan 3 maanden.

Autoverhuur Koreatown Deliveries

Reis jij binnenkort af naar Koreatown in het zonnige Los Angeles? Dan is SIXT autoverhuur Koreatown Deliveries de ideale manier om een huurauto te boeken. SIXT heeft een ruim aanbod in diverse voertuigcategorieën. Zo ben je verzekerd dat jouw gekozen voertuigcategorie beschikbaar is. Kies onder andere uit SUV’s, sedans, cabrio’s, personenbussen en economische en compacte auto’s. Stel jouw huurauto samen met boekbare extra’s, zoals een gps systeem, kinderzit of extra bestuurder. Geniet van de vrijheid om op eigen tempo L.A. te ontdekken met SIXT.

 

Autoverhuur Koreatown Deliveries

SIXT locatie in Koreatown

Met autoverhuur Koreatown Deliveries ontvang je jouw huurauto in een straal van 5 kilometer vanaf Koreatown. Houd alsjeblieft jouw adres- en creditcardgegevens, e-mailadres en mobiele nummer gereed. Één van onze collega’s zal de huurauto op het afgesproken tijdstip aan je overhandigen; je ontvangt tevens ook dan de huurovereenkomst. De huurauto wordt na jouw verblijf in L.A. ook weer in een straal van 5 kilometer vanaf Koreatown opgehaald. Neem contact op met de vestiging om plaats en tijdstip vast te stellen om de huurauto op te halen en in te leveren.

Ontdek L.A. met huurauto

Vanaf Koreatown rij je binnen 10 minuten naar het GRAMMY museum. Hier kan je genieten van diverse tentoonstellingen over bekende muziek artiesten van vroeger en nu. Het beroemde Staples Center vind je niet ver hier vandaan, hier spelen bekende teams uit L.A. zoals de Lakers. Of bezoek het Los Angeles County Museum of Art. Ontdek de westkust van de V.S. en loop over de Santa Monica pier.