Al Maktoum Int. Luchthaven

Al Maktoum Int. Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Emirates Road E311, Dubai

GDS-Code: DWC

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Al Maktoum Int. Luchthaven

Wat maakt de Al Maktoum Int. Luchthaven zo speciaal?

Handige locatie:

Vanaf de luchthaven rijd je zo naar elke bestemming.

Luxe vloot:

Mercedes-Benz, Audi, BMW en andere topmerken staan voor jou klaar.

Klantenservice:

Vriendelijk, Engels sprekend personeel helpt je graag verder.

Betaalbare luxe:

Eersteklas modellen beschikbaar voor hele scherpe prijzen.

Al Maktoum Int. Luchthaven autohuur

Op de Al Maktoum Int. Luchthaven een auto huren heb je zo gedaan. Breng je vakantie of zakenreis door in de luxe of sportmodellen die helemaal passen bij de Verenigde Arabische Emiraten. Grote groepen huren onze SUV’s of personenbusjes om samen een onvergetelijke trip te maken. Als je op budget reist check dan onze compact, economy en sedan opties. Voor kinderen boek je extra kinderzitjes, terwijl je met navigatie snel de weg vindt. Met een extra bestuurder kunnen meer mensen in onze luxe modellen rijden.

 

Al Maktoum Int. Luchthaven autohuur

SIXT’s locatie op Al Maktoum Int. Luchthaven

Er is geen vestiging op de Al Maktoum Int. Luchthaven, DWC. Maar met onze Meet & Greet Service helpen we je snel op weg vanaf de aankomsthal. Een medewerker staat daar voor je klaar met een SIXT bordje. Geef alsjeblieft je vluchtnummer, adres, credit card gegevens, e-mail adres en mobiele nummer aan ons door. Zonder correct vluchtnummer zullen we op je wachten in Al Quoz. Voor het terugbrengen van je huurauto maak je minstens 3 uur van tevoren een afspraak. Bel 00971 800 7498 of 00971 4384 7315 voor een afspraak. Een SIXT medewerker zal op je wachten bij de “Terminal Departures”.

Ontdek Dubai met je huurauto

Vanaf de Al Maktoum Int. Luchthaven autoverhuur kan je direct naar je hotel in Dubai rijden. Daarna is het tijd om de stad te verkennen. Maak eerst een tripje naar de Dubai Mall, het shopping walhalla van de wereld om vervolgens de Burj Khalifa te bewonderen en op de top van het uitzicht te genieten. In de luxe modellen van SIXT raden we je ook zeker aan om een auto trip te maken door het woestijn landschap. Daarnaast zijn het Palm Jumeirah eiland, het Aquaventure waterpark en de Dubai Miracle Garden een bezoekje in je huurauto meer dan waard.