Croydon

Croydon Autoverhuur

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Croydon

Wanneer je een auto gaat huren in Croydon kan je rekenen op een goede service en snelle reserveringen. Met de keuze uit een ruime vloot eersteklas auto’s ben je verzekerd van een comfortabele reis. Met compacte auto’s navigeer je vlot en makkelijk door de stad en is parkeren geen punt. Wil je de wijde omgeving verkennen kies dan voor een ruime Sedan of een Premium SUV. Zo heb je voldoende voor meerdere passagiers en kan je je bagage kwijt. En om geen tijd te verspillen boek je extra’s bij zoals SIXT die voor een vast bedrag je auto weer voltankt.

Een auto huren in Croydon

Wat maakt SIXT Croydon zo speciaal?

Ruim aanbod:

je hebt de keuze uit een ruim aanbod beschikbare luxe voertuigen.

 Goede Service:

flexibiliteit met kosteloze annulering bij optie later betalen.

Handige locatie:

SIXT ligt in het centrum van Croydon bij West Croydon Station.

Scherp Geprijsd:

betaalbare luxe met premium auto’s voor economy prijzen.

SIXT vestiging op Croydon

Volg vanaf Purley Way de A23 naar de brug en ga rechts op Millers Road, buig rechtsaf en ga verder op Factory Lane waar je de SIXT locatie vindt aan je linkerhand. Of neem de trein naar West-Croydon en verlaat het station via London Road, ga rechts op Derby Road, links op A236 Roman Way. Steek over naar Factory Lane en hou bij de T-splitsing rechts aan tot je SIXT aan de rechterkant vindt.

Ontdek Croydon met je huurauto

Ga winkelen in Boxpark Croydon, het pop up winkelcentrum vol originele mode en lekker eten. Wandel door Coombe Wood en geniet van een Engels kopje thee in het Coach House Cafe. Bezoek de Surrey Street Market, de oudste straatmarkt van Londen of combiner kunst met koffie bij Art Rebellion. En lonkt Londen centrum, dan rij je richting Big Ben en London Bridge.
 
 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties