kusadasi city content
Kusadasi

Auto huren Kusadasi – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

ALLE SIXT LOCATIES

Vrij als een vogel met autoverhuur Kusadasi

Vrij als een vogel bent u, om te genieten van het mooie landschap onder de Turkse zon. Kusadasi betekent 'bij het vogeleiland' in het Turks. Met een auto huren van Sixt begint hier een vakantie waarin zon en zee uw gezelschap zijn. De stad dankt haar naam aan het duiveneiland aan de kust tegenover. Wij nodigen u graag uit om als zo vrij als een vogel Kusadasi te verkennen in een van onze auto's.

kusadasi city content
Bekijk meer Bekijk minder
man business suit

Auto huren Kusadasi: eenvoudig bereikbaar, fijn geprijsd

Een vlucht richting Kusadasi is zo geboekt. De dichtstbijzijnde vliegvelden zijn bij Izmir (ADB)en Dalaman (DLM). Beiden zijn respectievelijk 102 kilometer en 245 kilometer van Kusadasi verwijderd. Kusadasi is ook goed bereikbaar met de trein want de stad heeft een treinstation. Wij hebben in het centrum een autoverhuur waar u 24 per dag uw auto kunt ophalen en wegbrengen. Deze is makkelijk bereikbaar vanuit welk hotel in Kusadasi dan ook. Prijsvergelijking voor goedkope prijzen wijst uit dat wij de beste kwaliteit bieden voor een minimale prijs. Wij zijn het bewijs dat goedkope autoverhuur ook goede service biedt.

guy driving car

Auto huren Kusadasi: makkelijk geregeld

Het is fijn een auto te hebben waarin u zich thuisvoelt in het hectische verkeer op de Turkse wegen. Via onze site, een reisbureau of telefonisch heeft u de mogelijkheid waar en wanneer u maar wilt een auto te reserveren. Een auto huren kunt u door middel van de app voor uw smartphone gemakkelijk regelen. U kunt kiezen uit comfortabele suv's, praktische stationswagens en fijne personenauto's. Navigatie, een kinderzitje en andere extra benodigdheden zijn eenvoudig bij te boeken. Een comfortabele auto met airco maakt van een autoritje een plezierritje. Kusadasi heeft een prachtige omgeving met veel archeologische must-see's zoals het oude Griekse Efeze. Het gebied biedt vele mogelijkheden voor dagtrips. Leuk zijn bijvoorbeeld de zogeheten 'picnic' parken waar u kunt lunchen en dineren in een natuurlijke omgeving. Kortom: uw reis krijgt vleugels in een huurauto van onze autoverhuur Kusadasi.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties