airport generic 26
airport generic 25
Autoverhuur

Tunis Carthage Luchthaven

Tunis Carthage Luchthaven

Tunis Carthage Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Arrival Hall, 2035 Tunis


Telefoon: +216-70729292

GDS-Code: TUN

Openingstijden

MA - ZO:

07:00 - 23:30

Vakanties:

07:00 - 23:30

Kaart

Nabijgelegen locaties

Op Tunis Airport (TUN) een volwaardige auto huren

U kunt op Tunis Airport tijdens uw verblijf in Tunesië een auto huren in perfecte staat. Bij de autoverhuur van Sixt wacht u een gevarieerd modern wagenpark waarin er voor ieder budget een bij uw situatie passende auto te vinden is. De medewerkers van ons verhuurbedrijf bij Tunis Airport helpen u graag met uw persoonlijke keuze voor vervoer dat qua techniek en veiligheid voldoet aan alle eisen. Verder zult u zien dat onze auto's er als nieuw uitzien en u krijgt een huurauto altijd volledig schoongemaakt van ons mee. De locatie waar u ons 7 dagen in de week van 06:30 tot 23:30 kunt bezoeken is: Arrival Hall 2035.

airport generic 26
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Sixt autoverhuur op Tunis Airport: van alle markten thuis!

Bij het vliegveld van Tunis kunt u voor korte of langere tijd van ons de beschikking krijgen over een betaalbare huurauto die volledig aan uw verwachtingen voldoet. Wij zijn thuis in alle prijsklassen en hebben handige kleine stadsauto's, zeer praktische gezinswagens en luxe auto's voor zakelijk vervoer voor u geselecteerd. Waar u ook voor kiest, wij sturen u altijd op pad met het best mogelijke vervoer voor een zorgeloos verblijf in Tunis en uw overige bestemmingen in Tunesië.

car city country2

Een auto huren op Tunis Airport is een onvergetelijke ervaring!

U zult zeker aangenaam verrast zijn over het gemak waarmee het auto huren bij ons gepaard gaat. Onze voorwaarden zijn helder en laten niets te raden over voor u en ons. De duidelijke, overzichtelijke huurovereenkomst en de papieren van de auto krijgt u bij vertrek keurig van ons mee en wij zijn er absoluut zeker van dat u het huren van een van onze auto's naderhand als een onvergetelijke en plezierige ervaring zult kunnen zien.