Santa Cruz de Tenerife

Huur een auto in Santa Cruz, Tenerife

Een auto huren in Santa Cruz op Tenerife doe je natuurlijk bij SIXT. In Santa Cruz zijn onze vestigingen altijd dichtbij. Bij de luchthaven van Santa Cruz vind je er een, maar ook op het zuidelijke deel bij El Medano. Makkelijk te bereiken via de grote weg. Hoe je ook naar dit mooie eiland reist, alleen of met je gezin, een auto huren in Santa Cruz is heel eenvoudig De auto’s zijn altijd nieuw en scherp geprijsd. En je kan onder andere kiezen uit sedans of sportwagens. Die zijn heel geschikt om alleen of samen het eiland te ontdekken. Huur vandaag nog je auto voor Santa Cruz bij SIXT.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Santa Cruz

De diverse huurperiodes om een auto te huren van SIXT variëren van een dag tot lange termijn. Huur bijvoorbeeld een leuke gezinssedan voor het weekend of een cabriolet voor een hele week. Daar bovenop kun je altijd upgraden of gebruikmaken van mooie extra’s, zoals diverse kinderstoelen of meerdere chauffeurs. De haal- en brengtijden zijn zeer flexibel en gelden voor het hele eiland Tenerife. SIXT maakt je reis zo aangenaam mogelijk dus start vandaag met boeken.
 
 

SIXT diensten in Santa Cruz

Handige tips bij een bezoek aan Santa Cruz

Zonder creditcard auto huren in Santa Cruz:

Als er voldoende geld op de rekening staat kan een debit card eigenaar een auto huren als aan alle voorwaarden wordt voldaan.
 

Flexibele huuropties bij SIXT in Santa Cruz:

Je kunt een auto huren en later betalen en zelfs kosteloos annuleren als je toch iets anders wilt.
 

Betaalbare extra's:

De auto’s van SIXT zijn altijd nieuw en voorzien van vele extra’s, zoals een upgrade of navigatie.
 

Wat te doen in Santa Cruz op Tenrife?

De stad Santa Cruz biedt voor iedere bezoeker iets bijzonders. Hou je van musea dan moet je naar het archelogisch museum Museo de Naturaleza y Arquelogia. Maar ook het auditorium en de botanische tuinen van Santa Cruz zijn fantastisch. Daarnaast heeft Santa Cruz geweldige winkelstraten en parken om uren in rond te dwalen. Voor wie dat allemaal te veel is, is er natuurlijk een prachtig strand.
 

Tips voor Santa Cruz in de winter

Voor de winterliefhebber is Santa Cruz een spannend avontuur. Tenerife is bij de meeste toeristen bekend vanwege de stranden, maar het eiland biedt ook mooie natuur in de winter. Dan kun je lekker met je SUV de binnenlanden inrijden en ergens picknicken. Of zelfs met de kabelbaan de vulkaan op. Het uitzicht over het eiland Tenerife is fantastisch.
 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties