Playa del Ingles

Playa del Inglés auto huren

Playa del Inglés in het Zuiden van Gran Canaria staat bekend om de lange stranden, uitgestrekte Duinen van Maspalomas en authentieke bars en restaurants. Het vormt met San Agustín en Maspalomas de grootste toeristische trekpleister van het eiland. Omdat je de Playa del Inglés alleen maar kunt bereiken via de snelweg tussen Puerto de Mogán en Las Palmas en snelweg GC1, moet je zeker een SIXT share deelauto huren. SIXT biedt je voertuigen aan uit categorieën zoals SUV, sportauto’s of cabrio’s, waardoor je de lange stranden eenvoudig kunt doorkruisen. Er zijn diverse SIXT vestigingen op Playa Del Ingles waardoor je snel een auto kunt huren en de prachtige plekken gemakkelijk kunt verkennen.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Playa del Inglés

Of je er nu een romantische trip van maakt met je geliefde in een cabrio of een uitbundige vakantie met vrienden in een personenbus, dankzij ons uitgebreide vloot aan SIXT deelauto’s vind je ongetwijfeld de wagen die perfect bij de grootte van je groep en je vakantie past. Wij bieden je ook andere auto’s aan zoals compacte voertuigen, sedans, SUV's, etc.. Dankzij onze flexibele huurperiodes (huren voor een dag, week, maand, etc) en boekbare extra’s (navigatiesysteem, extra bestuurder, etc.) kun je de wagen feilloos afstemmen op je vakantie.

 

SIXT diensten in Playa del Inglés

Handige tips bij bezoek aan Playa del Inglés

Benodigde documenten:

Wij voorzien de nodige documenten zoals het huurcontract en dekkingspakket waardoor het papierwerk altijd in orde is.

Flexibele huuropties:

Of je Playa del Inglés verkent voor een dag, week, maand, etc., dankzij onze verschillende huurperiodes kun je je voertuig huren voor je volledige vakantie.

Autoverhuur zonder creditcard in Playa del Inglés:

Een Playa del Inglés auto huren kan niet zonder een creditcard want wij aanvaarden geen cash. Je kunt je auto huren met alle betaalkaarten.

Wat te doen in Playa del Inglés

Heb je een auto gehuurd van SIXT? Rij dan naar Paseo Costa Canaria voor urenlang genieten van de prachtige natuur. Wil je je auto achterwege laten? Maak een trektocht op een kameel om de duinen op een unieke manier te ontdekken. Een sportieve vakantie beleven kan dankzij de diverse snorkel -of duikmogelijkheden.

Wat te doen in Playa del Inglés in de winter

Hoewel Playa del Inglés vooral het ontdekken waard is in de zomer omwille van het tropisch klimaat valt er ook tijdens de winter veel te beleven op dit eiland dankzij de Playa del Inglés auto huren. Zo kun je op het eiland vele prachtige shoppingscentrum gaan ontdekken zoals het Yumbo Centrum of het Kasbah shopping centrum. Heb je een voorliefde voor prachtige kerken? Breng dan een bezoek aan de Templo Ecumenico El Salvador omwille van het modern design en mooi glasraam.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties