Playa de las Americas (Tenerife)

Autoverhuur Playa de las Americas

Er is geen betere manier om het veelzijdige eiland Tenerife te ontdekken dan met een auto. Huur daarom snel jouw comfortabele auto bij SIXT autoverhuur Playa de las Americas. Onze autoverhuur is centraal gelegen en daardoor goed bereikbaar, of je nu vanaf de luchthaven komt of vanuit een andere plaats op het eiland. Rijd weg in de nieuwste auto’s tegen lage prijzen en ervaar de klantvriendelijkheid en toegankelijke 24/7 service van onze medewerkers. Met een ruime vloot zit er voor iedereen en voor ieder soort reis een geschikte auto bij. Ga erop uit in één van onze sportauto’s of laat je haar waaien in de eilandwind in één van onze cabrio’s.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Playa de las Americas

Welke auto van autoverhuur Playa de las Americas jij ook kiest, met SIXT ga jij altijd comfortabel op weg. Alhoewel dat ritje in die sportauto of cabrio langs prachtige stranden op zichzelf al een luxe is, maak jij jouw reis nog aangenamer met één van de boekbare extra’s. Huur een auto voor een lang weekend, vraag om een navigatiesysteem en vind de weg naar jouw bestemming in één keer. Zo gebruik je je tijd om te genieten van zon, zee en strand. Ben jij van plan voor meerdere weken een auto te huren voor een volledige roadtrip, boek dan een extra bestuurder bij en verdeel het rijplezier.

SIXT diensten in Playa de las Americas

Handige tips bij bezoek aan Playa de las Americas

Minimumleeftijd:

De minimumleeftijd om een auto te huren verschilt per voertuigsoort. Voor alle bestuurders onder de 23 jaar geldt dat zij een toeslag moeten betalen.

Houd je documenten paraat:

Bij het in ontvangst nemen van jouw huurauto, dien jij een geldig legitimatiebewijs en jouw rijbewijs te laten zien.

Blijf flexibel:

Reisplannen kunnen veranderen. Daarom kun je bij SIXT later betalen en je reservering kosteloos wijzigen of annuleren.

Wat te doen in Playa de las Americas?

Met jouw huurauto kun jij in Playa de las Americas alle kanten op. Rijd naar Playa de las Vistas voor een ontspannen dag aan het strand of neem een duik in het heerlijke water van Playa de El Bobo. Wie van een bruisend nachtleven houdt, is in Playa de las Americas ook aan het goede adres. De dans- en uitgaansliefhebber vindt aan de Veronicas strip en de Patch legio levendige clubs.

Wat te doen in Playa de las Americas in de winter?

Alhoewel het in de winter nog steeds heerlijk vertoeven is in Playa de las Americas, is het wellicht iets te fris voor een duik in het water. Daarom ben jij hier in de winter niet in, maar óp het water te vinden. Ga mee op een boottrip naar Los Gigantes en bewonder deze fantastische kliffen van dichtbij of ga met de boot mee om dolfijnen en walvissen te spotten. Het hele jaar door laten grienden en tuimelaars zich hier zien.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties