Murcia Luchthaven

Murcia Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Avenida de España 101, 30154 Murcia

GDS-Code: RMU

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - ZO:

07:00 - 23:00

Vakanties:

07:00 - 23:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Murcia Luchthaven

Wat maakt autoverhuur Murcia Luchthaven zo speciaal?

Toplocatie:

Je vindt de vestiging op de parkeerplaats, voorbij de aankomsthal.

Nieuwe auto’s:

Rijd in huurauto’s die gemiddeld maar 3 maanden oud zijn.

24 uur terugbrengen:

Breng de huurauto terug wanneer jouw vlucht vertrekt.

Betaal later:

En betaal geen annuleringskosten als je de boeking wilt annuleren.

Autoverhuur Murcia Luchthaven

Geniet van dit prachtige plaatsje naast de Spaanse Middellandse Zeekust met een huurauto van SIXT. Begint jouw reis op de luchthaven van Murcia? Dan is een huurauto van SIXT autoverhuur Murcia Luchthaven het ideale vervoermiddel om de stad te verkennen. Je hebt de keuze uit voertuigcategorieën zoals een SUV, sedan, cabrio, luxe- en sportmodellen, economische en compacte auto’s en nog veel meer. Jouw gekozen voertuigcategorie kan worden samengesteld met boekbare extra’s zoals een gps, kinderzitje, extra dekkingsopties of extra bestuurder. Geniet van de Spaanse cultuur en klimaat samen met SIXT.

Autoverhuur Murcia Luchthaven

SIXT locatie op de luchthaven van Murcia

Nadat jij jouw bagage hebt opgehaald rij je meteen weg in een huurauto van SIXT autoverhuur Murcia Luchthaven (RMU). Verlaat de aankomsthal en je vindt onze vestiging recht voor je op de parkeerplaats van Murcia Luchthaven. Jouw gekozen voertuigcategorie staat voor je klaar om de stad van Murcia te verkennen. Na de huurperiode kan je de huurauto inleveren door de borden naar de parkeerplaats te volgen. Je zult de parkeerplekken hier duidelijk vinden. De huurauto 24 uur per dag inleveren is ook mogelijk. Buiten sluitingstijd kan je de sleutels achterlaten in het daarvoor bestemde sleutelkastje.

Ontdek Murcia met jouw huurauto

Bezoek de kathedraal van Murcia, één van de bekendste bezienswaardigheden in de stad. Het duurde wel 3 eeuwen om de kathedraal te bouwen en daarom heeft het historische gebouw een mix van architectuurstijlen. De kathedraal is daarom zeker de moeite waard om even te bezichtigen. Je rijd vanaf het stadscentrum binnen 20 minuten naar het indrukwekkende kasteel van Monteagudo, gelegen op een rotsachtige berg. Ten zuiden van Murcia vind je het regionale park Carrascoy y El Valle. Rijd met je huurauto ongeveer 50 kilometer om van de Blue flag stranden van Costa Cálida en Costa Blanca te genieten.