airport generic 11
St. Petersburg Pulkovo Luchthaven

St. Petersburg Pulkovo Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Pulkovskoye sh., 43 Terminal 1, 196140 St. Petersburg

GDS-Code: LED

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van St. Petersburg Pulkovo Luchthaven

Goedkoop een auto huren bij Sint Petersburg Pulkovo Luchthaven

Een auto huren bij Sint Petersburg Pulkovo Luchthaven doet u bij Sixt autoverhuur. Bij ons bent u verzekerd van een auto van goede kwaliteit, doordat de modellen gemiddeld niet meer dan een halfjaar oud zijn en daarnaast ook nog eens uitstekend onderhouden worden. U kiest niet voor een specifiek model, maar voor een categorie. Er wacht altijd een auto op u die binnen deze groep valt. Dit kan bijvoorbeeld een sterke SUV zijn, maar ook een comfortabele stationwagen.

airport generic 11
Bekijk meer Bekijk minder
car country

Sixt: op-en-top service

Onze autoverhuur staat al jaar en dag voor een prima service en dat begint bij het reserveren. Dit kan niet alleen via de website, maar ook telefonisch. Natuurlijk kunt u ook een auto huren via onze speciaal ontwikkelde app. Onze locatie is gevestigd bij de luchthaven, waardoor u na het landen geen tijd hoeft te verliezen. Het vliegveld ligt ongeveer 20 kilometer van de stad verwijderd, wat inhoudt dat het u slechts circa 30 minuten kost om in het centrum van deze prachtige Russische stad te komen.

service city country

Ontdek Sint Petersburg per huurauto

Sint Petersburg is zonder twijfel de mooiste stad van het grote Rusland. In de Troiski Sobor oftewel de Drievuldigheidskathedraal treft u op de iconenwand ook kunstwerken aan van onder meer Rubens en van Dyck. Op de Lazarus begraafplaats kunt u de graven bezoeken van een aantal bekende Russen, waaronder de componist Tsjaikovski en de schrijver Dostojevski, maar ook de praalgraven van anderen wiens naam niet door de geschiedenis wordt herinnerd zijn de moeite van het bekijken zeker waard. Via de Moskouse Prospect kan men een goede indruk krijgen van de totale stad. De straat is 11 kilometer lang en 60 meter breed.