saintetersburg city content
St. Petersburg

Sint-Petersburg auto huren

Het wondermooie Sint-Petersburg, de tweede grootste stad van Rusland, ademt cultuur en historie met zijn talloze paleizen, parken en fonteinen. Een auto in Sint-Petersburg huren kan bij SIXT aan de luchthaven Poelkovo (Pulkovo Airport) of in het historische stadscentrum. De verhuurdienst van SIXT staat synoniem voor een hoogwaardige klantenservice en betaalbare tarieven voor topvoertuigen. In een sedan zijn je verplaatsingen in de stad comfortabel. Bezoek je ook de omgeving rond de stad? Dan is een SUV een goede keuze. Een huurauto geeft je de flexibiliteit om je tijd in te delen, zodat je met volle teugen van de de pracht en praal in en rond Sint-Petersburg kan genieten.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Sint-Petersburg

Of je in Sint-Petersburg een auto huurt voor een zakenreis of voor toerisme, in het hoogwaardige aanbod van SIXT vind je zeker je gading. De beschikbare vloot varieert van compacte wagens voor vier personen tot ruime SUV's en bestelbusjes voor vijf personen of meer. Het geschikte kinderzitje vinden, of een bijkomend dekkingspakket afsluiten om zonder zorgen te reizen? De SIXT-medewerkers, ter plaatse of online, kunnen je daar zeker bij helpen. SIXT garandeert scherpgeprijsde prijzen, niet alleen voor verhuur tijdens de week maar ook voor weekendverhuur en langetermijnverhuur.

saintetersburg city content

Handige tips bij een bezoek aan het wonderlijke Sint-Petersburg

Auto huren in Sint-Petersburg onder 25 jaar:

Bij SIXT zijn bestuurders onder 25 meer dan welkom. Er zijn extra lasten voor bestuurders tussen 19 en 21 jaar.

Oneway auto huren in Sint-Petersburg:

Geen tijd om de auto terug naar je startlocatie te brengen? Bij SIXT zijn er mogelijkheden om de wagen op een andere locatie van het netwerk in te leveren.

Autoverhuur zonder creditcard in Sint-Petersburg:

SIXT aanvaardt verschillende soorten debetkaarten, zolang de kaart op jouw naam staat en door een bank van je land uitgegeven is.

Wat te doen in Sint-Petersburg

De Hermitage, een van de grootste musea ter wereld, is een must. Niet alleen omwille van zijn indrukwekkende kunstcollecties, maar ook om de architecturale schittering van het sprookjesachtige Winterpaleis. Door een auto in Sint-Petersburg te huren, kunt u ook het beroemde Catharinapaleis, de zomerresidentie van tsarina Catharina de Grote, bezoeken in het nabijgelegen Poesjkin.

Wat te doen in Sint-Petersburg in de zomer

Sint-Petersburg is wordt wel eens de noordelijkste miljoenenstad ter wereld genoemd. Zijn uitzonderlijke ligging leidt eind juni, begin juli tot een wondermooi natuurlijk fenomeen. Tijdens de 'witte nachten' wordt het 's nachts nooit echt donker en krijgt de hele stad een magische gloed. De bruggen en de oevers van de rivier Neva zijn een mooie uitkijkplek. Of neem een bootcruise om van het natuurlijke spektakel te genieten.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties