airport generic 19
Moskou Domodedovo Luchthaven

Moskou Domodedovo Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Airport road, 142015 Moscow

GDS-Code: DME

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Moskou Domodedovo Luchthaven

Auto huren Moskou Domodedovo Airport (DME)

Een auto huren om Moskou te bekijken, hoeft niet zo spannend te zijn als Russische roulette. Bij Sixt boekt u simpel en snel uw favoriete auto, nog voor uw daadwerkelijke reis begonnen is! Via onze website of handige app, ziet u in een oogopslag welke auto's beschikbaar zijn met bijbehorende data. Zo reserveert u voor u arriveert al een auto en gaat u zorgeloos op reis. Wij wijzen u bij aankomst in Rusland graag de weg aan onze balie die u vindt op Airport road 142015 in Moskou. Voor u het weet, staat u midden op het Rode Plein!

airport generic 19
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Autoverhuur Moskou Domodedovo Airport, bespaar uzelf tijd en geld

Omdat uw reis vaak al duur genoeg is, huurt u bij Sixt heel voordelig een auto. Op die manier houdt u genoeg geld over voor het ondernemen van leuke activiteiten in Moskou. Bespaar uzelf het gesleep met bagage en het uitzoeken van ingewikkelde schema's van bussen en treinen in Rusland. In een paar muisklikken boekt u namelijk moeiteloos uw eigen prive auto. Wie dus slim met zijn geld en tijd om wil gaan, kiest voor Autoverhuur Moskou Domodedovo Airport.

car country

Auto huren Moskou Domodedovo Airport, altijd mobiel

Sixt weet door jarenlange ervaring wat belangrijk is voor de reiziger. Ons verhuurbeleid is geheel transparant en daarmee zijn wij een betrouwbare reispartner. Of u nu voor zaken of vakantie een bestemming bezoekt, met onze autoverhuur bent u verzekerd van reizen in stijl. Kies uit ons ruime aanbod de auto die bij ú past. Doordat wij niet alleen grote zorg en aandacht aan onze klanten besteden, maar ook aan onze auto's, komt u gegarandeerd veilig en op tijd op uw locatie aan. Zo helpen we graag om uw reis tot een succes te maken!