moscow city content
moscow city header
Autoverhuur

Moskou

Moskou

Auto huren Moskou – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bij de autoverhuur van SIXT in Moskou kunt u een auto huren die perfect voldoet aan al uw behoeften. Of u nu een gezinsauto, een sportauto, een zakenauto of een luxe auto wenst; onze autoverhuur in Moskou zet de betreffende auto graag voor u klaar. In deze Russische stad zijn drie vestigingen van onze verhuur te vinden, namelijk bij Moscow Paveletskaya, Moskou Turgenevskaya en Moskou Novoslobodskaya. Uiteraard zijn er meer vestigingen in Rusland te vinden, als onder meer bij de diverse luchthavens in het land.

ALLE SIXT LOCATIES

Leuke dagjes uit met het gemak van een huurauto

Een prijsvergelijking voor goedkope prijzen laat u zien dat u bij ons zeer voordelig huurt. Dit betekent dat u meer te besteden overhoudt om leuke dagjes uit te gaan. Met een auto van onze autoverhuur in Moskou rijdt u eenvoudig van de ene bezienswaardigheid naar de volgende highlight of activiteit. Wilt u een auto huren in Moskou tijdens uw gezinsvakantie? Dan is Moscow Zoo een uitstekende optie. Bewondert u liever mooie architectuur? Wat dacht u dan van het Bolsjojtheater, de Christus Verlosserkathedraal en de Tretjakovgalerij? Natuurlijk mag u het Rode Plein eigenlijk ook niet missen!

moscow city content
Bekijk meer Bekijk minder
service city country

Een goedkope autoverhuur waar u op kunt vertrouwen

Onze verhuur biedt u altijd de meeste voordelen, en hierbij gaat het zeker niet alleen om de aantrekkelijke tarieven, de leuke acties en mooie aanbiedingen. U kunt bij ons een auto huren inclusief een kinderzitje of bijvoorbeeld een navigatiesysteem, en u kunt altijd vertrouwen op een duidelijke huurovereenkomst. Ook bij onze autoverhuur in Moskou heeft u altijd de zekerheid dat uw auto niet ouder is dan een half jaar en dat u goed verzekerd bent met een all-risk verzekering. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze service, ook als het gaat om een auto huren in Moskou. Wij zetten ons in voor uw gemak. Reserveer eenvoudig via de app, het callcenter, uw reisbureau of onze website. Wij nemen u alle andere zorgen uit handen door het verder tot in detail voor.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties