russia country content
Rusland

Auto huren in Rusland - huurauto online boeken

Rusland is qua oppervlakte het grootste land ter wereld. Een auto huren biedt de mogelijkheid om de onbegrensde mogelijkheden van het land te ontdekken. De afstanden zijn groot in Rusland, maar met een huurauto van SIXT bereikt u altijd uw bestemming via de doorgaans goed onderhouden wegen. De uitgestrekte vlaktes van Rusland en de klassieke steden laten zich het best verkennen met een auto. Maak kennis met de karakteristieke bevolking en het prachtig natuurschoon en geniet van het gemak en de vrijheid van een huurauto.

russia side

Een auto huren in Rusland betekent gemak

Als u een auto huurt bij Sixt, weet u dat u kunt rekenen op de service die u over de hele wereld van ons gewend bent. In iedere vestiging van onze autoverhuur voldoet ons personeel aan de hoge eisen die wij stellen. Zo weten wij zeker dat u ook in Rusland kunt rekenen op service, vriendelijkheid en kennis van zaken. Om te reserveren kunt u gebruik maken van onze app. U reserveert eenvoudig een auto die onze medewerkers in Rusland vast voor u klaar zetten. Zo stapt u direct vanuit het vliegtuig in de auto. Onze ruime assortiment garandeert voor iedere klant de juiste auto. Onze auto's zijn nooit ouder dan een half jaar, dus u bent verzekerd van een betrouwbare auto. Hoe ver van huis u ook bent, met Sixt doet u zaken met uw vertrouwde partner in autoverhuur.

russia country content
Bekijk meer Bekijk minder
sights city country

Ontdek prachtige Russische steden

Moskou en Sint-Petersburg waren lange tijd onontdekte steden. Gelukkig weten steeds meer Europeanen de weg te vinden naar deze steden in Rusland. De klassieke Sovjet-architectuur wordt er afgewisseld met moderne gebouwen. De musea hebben collecties van wereldniveau en de stad zelf biedt elk seizoen een schitterend decor voor eindeloze wandelingen of autoritten. Rijdt u de stad uit, ontdekt u een heel andere kant van Rusland. In de dorpen, waarvan de meeste niet bereikbaar zijn met het openbaar vervoer, lijkt de tijd stil gestaan te hebben en kunt u genieten van prachtige natuur.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties