airport generic 13
airport generic 8
Autoverhuur

Lissabon Luchthaven

Lissabon Luchthaven

Lissabon Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Alameda das Com. Portuguesas, 1700-111 Lisboa


Telefoon: +351-255788199

GDS-Code: LIS

Openingstijden

MA - ZO:

06:00 - 24:00

Vakanties:

06:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Een auto huren op Lissabon Luchthave (LIS)

Vertrekt u per vliegtuig naar Lissabon voor een vakantie, zakenreis of andere gelegenheid en bent u daarom op zoek naar een huurauto waarmee u onbezorgd verder kunt reizen? Maak dan gebruik van de vele voordelen van Sixt Autoverhuur. Doordat dit autoverhuurstation gevestigd is op de luchthaven zelf, kunt u snel en onafhankelijk verder reizen. Bij dit verhuurstation kunt u auto's, stationwagens, sportauto's, cabrio's, SUV's en busjes huren. Bovendien kunt u op elk uur van de dag de auto weer terugbrengen.

airport generic 13
Bekijk meer Bekijk minder
man waiting airport

Goedkoop een auto huren op Lissabon Luchthaven? Het is zo geregeld!

Een auto huren hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn. Bij ons kunt u goedkoop een auto huren op Lissabon Luchthaven. Wanneer u een auto wilt reserveren, dan kunt u dit online doen, via onze app of op locatie aan de balie. Hoewel het niet mogelijk is om een specifiek model te reserveren, krijgt u altijd een auto uit de gewenste categorie mee. Daarnaast zijn er ook aanvullende opties mogelijk, zoals het huren van een kinderstoeltje of navigatiesysteem. Wanneer u de sleutels van uw gewenste auto heeft ontvangen, bent u binnen een kwartier in het centrum van de stad. Zo snel kan het gaan!

service city country

Een auto huren op Lissabon Luchthaven, en dan?

Lissabon is een prachtige stad waar veel te beleven is. Wat dacht u van een bezoek aan het indrukwekkende klooster Mosteiro dos Jerónimos of het op één na grootste aquarium ter wereld: het Oceanário de Lisboa? Lissabon kent een rijke cultuur met veel musea en oude gebouwen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een uitstapje te maken naar het verkoelende strand van Cascais, waar u met de auto al binnen een half uur bent. Ontdek Lisboa in alle vrijheid met Sixt Autoverhuur!

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen!

  • 2.9 / 868   Beoordelingen

Matthias J.

Abholung war professionell und das Auto wie vorab bei CHECK24 gebucht. Die Mitarbeiter sprachen sehr gut Englisch.