Islamabad Luchthaven

Islamabad Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Airport Ave, Islamabad

GDS-Code: ISB

Openingstijden

MA - ZO:

00:00 - 24:00

Vakanties:

00:00 - 24:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Islamabad Luchthaven

Waarom een beroep doen op SIXT en de excellente autoverhuur

Simpele bereikbaarheid:

Dankzij de gemakkelijk ligging, ben je snel bij ons.

Spiksplinternieuw:

Een grote diversiteit aan gloednieuwe auto’s beschikbaar.

Top klantenservice:

Onze werknemers staan je graag te woord tijdens het huren.

Op maat gemaakt:

Stel het voertuig af op je wensen dankzij verscheidene extra’s.

Islamabad Luchthaven Autoverhuur

Geland in Islamabad en wil je met een eigen moderne wagen de stad op een voortreffelijke manier ontdekken? Maak dan gebruik van de Islamabad Luchthaven Autoverhuur van SIXT. Als autoverhuur bedrijf hebben wij namelijk voertuigen uit allerlei categorieën zoals economy, compact, bestelbusje, SUV, sedan, cabrio, personenbusje, luxe & sportmodellen. Zelf al voeg je nog extra’s toe aan je wagen zoals een navigatiesysteem, extra bestuurder en kinderstoelen, kun je de auto bekomen aan een zeer voordelige prijs. Daardoor begint je onvergetelijke vakantie op perfecte en voordelige wijze.

SIXT locatie op de luchthaven van Islamabad

Als je aangekomen bent op de luchthaven, dan kun je de SIXT vestiging gemakkelijk vinden aangezien wij dichtbij de aankomsthal liggen. Stap je de luchthaven uit? Ga rechtdoor naar de Islamabad Airport Canteen, en daarna naar links (met de luchthaven achter je) richting de SAPS Cargo en de Gerry's Dnata Cargo Terminal. Wandel ongeveer 20 minuten rechtdoor totdat je het einde van de weg bereikt hebt. Sla naar rechts de Airport Avenue op en je stapt bij ons binnen. Als je onderweg bent, kun je de wandeling leuker maken door het boeken van je auto via onze applicatie, ons telefoonnummer of online.

Ontdek Islamabad met je huurauto

Heb je je voertuig geboekt via de Islamabad Luchthaven Autoverhuur? Dan wordt het tijd om de stad te verkennen. Is het de eerste keer dat je Islamabad bezoekt? Begin dan bij het Lok Virsa Heritage Museum, wat voor een buitengewone kennismaking met de geschiedenis van het land zorgt. Om je nog meer onder te dompel in de gebruiken van de stad, moet je naar de Shah Faisal-moskee in het noordwesten van de stad rijden. De met goud versierde tempel is de nationale moskee van Pakistan en als je daar dan toch bent, kun je je laten betoveren door de heuvels van Margalla die daar tegenover liggen.

Beschikbare autogroepen op Islamabad Luchthaven

* De prijzen zijn berekend op 03.05.2021 voor een 7-daagse-prepaid huur op Islamabad Luchthaven vanaf 03.06.2021. Onze prijzen fluctueren dagelijks en deze aanbieding is niet gegarandeerd.