Voesendorf

Auto huren Vösendorf – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Met een nieuwe en voordelige auto huren in Voesendorf bij SIXT autoverhuur, bent u niet alleen in staat om deze gemeente in het noordoosten van Oostenrijk maar ook de hoofdstad Wenen te ontdekken. Voesendorf grenst aan de hoofdstad van Oostenrijk. Onze autoverhuur ligt op slechts 40 kilometer en 30 minuten rijden van het stadscentrum van Wenen. Maar er zijn ook tal van bezienswaardigheden in Voesendorf zelf, die u met een huurauto van onze autoverhuur en Voesendorf kunt bekijken. Denk aan de Avar begraafplaats, met circa 150 graven uit de zevende tot negende eeuw, of het Voesendorf Castle met omringende slotgracht en 40.000 vierkante meter groene ruimte om heerlijk te ontspannen. Het imposante kasteel herbergt zowel het stadskantoor als een bibliotheek, fietsmuseum, museum over de geschiedenis van Voesendorf, idyllisch kasteelcafé en zalen waar vergaderingen, concerten en andere evenementen worden gehouden.

ALLE SIXT LOCATIES

Onze autoverhuur en Voesendorf ligt vlakbij twee snelwegen

Onze autoverhuur in Voesendorf aan de Ortstrasse ligt vlakbij de snelwegen A2 en de Wener ringbaan A21. U bent dus snel onderweg naar een van de attracties in de buurt. Of u nu kiest voor een nieuw model Opel, BMW, Peugeot, Fiat, Mazda, Ford, Nissan of Mercedes, de rijkilometers zijn in het huurcontract inbegrepen. Een auto huren was nog nooit zo prettig en goedkoop, aangezien ook al een WA-verzekering, gratis annulering, registratiekosten en wegenbelasting in het tarief zijn opgenomen. Onze goedkope autoverhuur is 7 dagen per week open. Onze klantvriendelijke medewerkers helpen u graag aan een compacte stadsauto, luxe stationwagen of busje als u met een grotere groep bent.

Bekijk meer Bekijk minder
Reserveer thuis al een auto naar keuze met handige extra's

Reserveer thuis al een auto naar keuze met handige extra's

U hoeft niet te wachten tot uw aankomst in Voesendorf om een auto te huren. Sixt biedt verschillende mogelijkheden om snel en voordelig een huurauto vast te leggen. Als u thuis een computer, tablet of smartphone met internetverbinding heeft, kunt u via onze website of mobiele app direct een auto huren. Telefonisch reserveren kan via nummer +31(0)23 56 986 56. Uw auto staat klaar als u aankomt in Voesendorf. Voor uw gemoedsrust en veiligheid kunt u aanvullende opties verzilveren, zoals een uitgebreide allrisk verzekering, verzekering voor een tweede bestuurder, kinderzitje of navigatiesysteem. U rijdt dan recht op uw doel af en bent in staat om het maximale uit uw verblijf in Noordoost-Oostenrijk te halen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties