airport generic 19
Managua Luchthaven

Managua Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Carretera Norte, Managua

GDS-Code: MGA

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

07:00 - 22:00

Vakanties:

07:00 - 17:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Managua Luchthaven

Een auto huren op Managua luchthaven

Gaat u binnenkort goedkoop een auto huren op Managua luchthaven? Heeft u het aanbod van Sixt autoverhuur al gezien en weet u wat voor service wij u bieden? Op onze vestiging op de luchthaven heeft u de keuze uit drie voertuigcategorieën, SUV's, stationwagens en personenwagens. Al onze huurauto's zijn modern, goed onderhouden en minder dan zes maanden oud. U kunt ook een aantal handige extra opties reserveren, zoals een radio, navigatie of een babyzitje.

airport generic 19
Bekijk meer Bekijk minder
couple sunset landscape

Managua luchthaven en onze vestiging

Uw auto huren op Managua luchthaven begint met uw online boeking via onze website of via onze handige en gratis app voor uw smartphone of tablet. De luchthaven ligt vlak tegen de stadsgrenzen van de hoofdstad van Nicaragua en na tien kilometer rijden over de Pan-American Highway zit u in hartje centrum. Als u uw huurauto op komt halen, is het goed om te weten dat de vestiging van Sixt autoverhuur zich in het hoofdgebouw van de luchthaven bevindt.

driving trip navi

Uw auto huren op Managua luchthaven begint met uw online boeking via onze website of via onze handige en gratis app voor uw smartphone of tablet. De luchthaven ligt vlak tegen de stadsgrenzen van de hoofdstad van Nicaragua en na tien kilometer rijden over

Managua is een grote en bruisende stad die u veel te bieden heeft. Het cultuurpaleis is een aanrader en als u tot rust wilt komen is het Parque Historico Nacional Loma de Tiscapa een prachtige omgeving hiervoor. Bent u geïnteresseerd in natuurlijke historie, gaat u dan zeker naar Huellas de Acahualinca, de plek waar veel fossielen opgegraven worden. Indrukwekkend is het natuurschoon en de oerkracht die de vele vulkanen van Nicaragua uitstralen. Dicht in de buurt van de hoofdstad staat de vulkaan Cerro el Ciguatepe. Ook het grote meer dat de naam van de hoofdstad draagt, is een bezoek meer dan waard. Zien wij u binnenkort op onze vestiging om een auto te huren?

Hermann Taborda
( Station Manager )