Auto huren in Nicaragua

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Vertrekpunten voor je reis in Nicaragua

Ontdek Nicaragua

Autoverhuur in Nicaragua - enkele handige tips

Autoverhuur in Nicaragua - enkele handige tips

Rijden doet u in Nicaragua aan de rechterkant en inhalen doet u links. Met een Nederlands rijbewijs mag u een maand lang rijden, daarna is een Nicaraguaans rijbewijs of een internationaal rijbewijs nodig. De belangrijkste doorgaande weg is de Pan-American Highway. Een goed onderhouden wegennet ontbreekt op de meeste plekken; de interne conflicten en de guerrillastrijd in de jaren zeventig en tachtig zijn hier debet aan. Wilt u de binnenlanden in, dan is het goed om te kiezen voor een huurauto met vierwielaandrijving. Zeker in de oerwoudgebieden kunnen de wegen modderig en slecht begaanbaar zijn. Sixt wil u van dienst zijn met veilige huurauto's zodat u ook de minder bekende gebieden van Nicaragua comfortabel kunt ontdekken.
Ontdek Nicaragua in een huurauto

Ontdek Nicaragua in een huurauto

Goedkoop een auto huren in Nicaragua is de meest rendabele en efficiënte manier om dit interessante Midden-Amerikaanse land op eigen gelegenheid te ontdekken. Begint u in de hoofdstad Managua en bezoekt u naast het nationaal cultuurpaleis ook het prachtige Parque Histórico Nacional Loma de Tiscapa. Als u van watersport houdt, brengt u dan zeker een bezoek aan het surfparadijs San Juan del Sur. Historische en koloniale architectuur vindt u in de steden Granada en León. Voor indrukwekkend natuurschoon kunt u het beste het meer van Nicaragua bezoeken, of het kratermeer van Apoya. Wilt u de Nicaraguaanse jungle ervaren? Gaat u dan naar het Indio-Maíz Biological Reserve en laat u door een ervaren gids begeleiden. Een auto huren in Nicaragua maakt uw verblijf pas echt iets om blijvend te koesteren.
Auto huren in Nicaragua - huurauto online boeken

Auto huren in Nicaragua - huurauto online boeken

Komt u naar Nicaragua voor een mooie vakantie en ontdekkingsreis? Of is de reden van uw bezoek een zakelijke? SIXT zorgt voor zoveel mogelijk maatwerk bij uw huurauto in Nicaragua. U mag uw huurauto ter plekke uitzoeken op een van onze vestigingen, waar wij populaire voertuigcategorieën als zakelijke auto's en sportauto's aanbieden. Extra opties als radio, een automaat of navigatie regelt u daar eenvoudig aan de balie. Wilt u zekerheid en comfort, kiest u er dan voor om alles van tevoren thuis te boeken. Via onze website of onze app voor zowel Android als iPhone gaat dit heel eenvoudig en snel. U kiest de voertuigcategorie en de extra opties; SIXT zorgt ervoor dat uw huurauto gereed is als u arriveert.
Show more

Handige weetjes voor huren in Nicaragua

Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Nicaragua.
Welke documenten heb ik nodig om een auto te huren in Nicaragua?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Nicaragua?
Of je nu van plan bent te verblijven in Nicaragua of verder wilt reizen, kun je eenvoudig een lange termijn huur boeken. Voer je reisdata en pickup-/inleverlocatie in, zodat we je aantrekkelijke lange termijn deals kunnen bieden.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,4
Op basis van 107 reviews
Overgave voertuig
(4,8)
De route naar SIXT
(4,7)
Op de SIXT-vestiging
(4,6)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Nicaragua

Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Nicaragua?

Ontdek onze autoverhuurvestigingen in Nicaragua

Meer weergeven

Check onze luchthavenvestigingen in Nicaragua

Meer weergeven