nicaragua country content
Nicaragua

Auto huren in Nicaragua - huurauto online boeken

Komt u naar Nicaragua voor een mooie vakantie en ontdekkingsreis? Of is de reden van uw bezoek een zakelijke? SIXT zorgt voor zoveel mogelijk maatwerk bij uw huurauto in Nicaragua. U mag uw huurauto ter plekke uitzoeken op een van onze vestigingen, waar wij populaire voertuigcategorieën als zakelijke auto's en sportauto's aanbieden. Extra opties als radio, een automaat of navigatie regelt u daar eenvoudig aan de balie. Wilt u zekerheid en comfort, kiest u er dan voor om alles van tevoren thuis te boeken. Via onze website of onze app voor zowel Android als iPhone gaat dit heel eenvoudig en snel. U kiest de voertuigcategorie en de extra opties; SIXT zorgt ervoor dat uw huurauto gereed is als u arriveert.

nicaragua side

(copy 3)

Autoverhuur in Nicaragua - enkele handige tips

Rijden doet u in Nicaragua aan de rechterkant en inhalen doet u links. Met een Nederlands rijbewijs mag u een maand lang rijden, daarna is een Nicaraguaans rijbewijs of een internationaal rijbewijs nodig. De belangrijkste doorgaande weg is de Pan-American Highway. Een goed onderhouden wegennet ontbreekt op de meeste plekken; de interne conflicten en de guerrillastrijd in de jaren zeventig en tachtig zijn hier debet aan. Wilt u de binnenlanden in, dan is het goed om te kiezen voor een huurauto met vierwielaandrijving. Zeker in de oerwoudgebieden kunnen de wegen modderig en slecht begaanbaar zijn. Sixt wil u van dienst zijn met veilige huurauto's zodat u ook de minder bekende gebieden van Nicaragua comfortabel kunt ontdekken.

nicaragua country content
Bekijk meer Bekijk minder
friends beach trip

Ontdek Nicaragua in een huurauto

Goedkoop een auto huren in Nicaragua is de meest rendabele en efficiënte manier om dit interessante Midden-Amerikaanse land op eigen gelegenheid te ontdekken. Begint u in de hoofdstad Managua en bezoekt u naast het nationaal cultuurpaleis ook het prachtige Parque Histórico Nacional Loma de Tiscapa. Als u van watersport houdt, brengt u dan zeker een bezoek aan het surfparadijs San Juan del Sur. Historische en koloniale architectuur vindt u in de steden Granada en León. Voor indrukwekkend natuurschoon kunt u het beste het meer van Nicaragua bezoeken, of het kratermeer van Apoya. Wilt u de Nicaraguaanse jungle ervaren? Gaat u dan naar het Indio-Maíz Biological Reserve en laat u door een ervaren gids begeleiden. Een auto huren in Nicaragua maakt uw verblijf pas echt iets om blijvend te koesteren.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties